UPDATE: George Simion, lămuriri după știrea cu „AUR și partidul lui Dragnea, APP, și-au dat mâna”

Dragnea
Dragnea

George Simion a spus că AUR nu a fuzionat, nici măcar la Constanța, cu partidul lui Dragnea.

UPDATE: George Simion spune că AUR nu a fuzionat cu partidul lui Dragnea

Știrea inițială:

AUR și partidul lui Dragnea, Alianța Pentru Patrie (APP), și-au dat mâna.

S-a întâmplat la Constanța. La sediul Organizației Județene Constanța a APP, a fost semnat protocolul de fuziune, prin absorbție, a 11 filiale locale ale AUR-Constanța.

„Azi, 23 Noiembrie, 2021, la sediul Organizației Județene Constanța a APP, a fost semnat protocolul de fuziune, prin absorbție, a Unsprezece filiale locale ale AUR-Constanța. Astfel, organizațiile AUR din municipiul Constanța, din orașele Techirghiol și Negru Vodă, și din comunele Albești, Corbu, Rasova,T opraisar, Ostrov, Cobadin, Agigea și Lumina au intrat în componența structurilor corespunzătoare ale Organizației APP Constanța.

Prin protocolul semnat, doamna Anișoara Afloroaei, fost președinte AUR, la nivelul județului Constanța, a devenit vicepreședinte al Organizației APP Constanța. În comitetul județean APP Constanța au mai primit funcții de conducere următorii membrii AUR: Coadă Sorin, Tiberius Simion și tânărul antreprenor Bogdan Matiș. Toți reprezentanții celor unsprezece organizații AUR, care au aderat la APP, au primit funcții de conducere în structurile teritoriale ale Alianței Pentru Patrie- Constanța. Membrii APP- Constanța le-au urat bun venit noilor lor colegi, înțelegând că unirea patrioților este o necesitate în aceste vremuri de dezbinare generală. Conducerea Filialei APP Constanța asigură forurile centrale ale APP că va acționa permanent pentru creșterea rândurilor patrioților constănțeni în vederea consolidarii structurilor teritoriale și pentru promovarea tinerilor, a femeilor, a tuturor membrilor valoroși în prima linie a luptei pentru salvarea Țării din haosul în care au adus-o politicienii trădători”, au transmis Alexandru Raj Tunaru (AUR) și Ilie Neacșu (APP).

VEZI ȘI: Dragnea spunea joia trecută că nu vrea ca partidul APP să colaboreze cu AUR: Patriotism nu înseamnă să țipi și să faci dezordine socială

Liviu Dragnea sprijină un partid nou-înfiinţat, Alianţa pentru Patrie (APP), ce are drept obiectiv „bunăstarea românilor". Joi, săptămâna trecută, a fost întrebat de Răzvan Dumitrescu dacă „aleargă pe același culoar cu AUR”.

Răzvan Dumitrescu i-a adresat lui Liviu Dragnea, în cadrul interviului de joi, și o întrebare cu referire la AUR. „Și AUR vorbește despre patriotism. Vă asemănați sau deosebiți? Alergați pe același culoar cu AUR?”, a întrebat jurnalistul. „Patriotism nu înseamnă să țipi și să faci dezordine socială”, a spus Liviu Dragnea, adăugând: „Dincolo de a-ți iubi țara, patriotismul înseamnă să fii în stare să ajuți acea țară!”

Liviu Dragnea a spus, joia trecută, că nu colaborează cu AUR. „Deocamdată, nu colaborăm cu niciun partid. Noi avem obiectivele noastre, ne structurăm acum în teritoriu. În două luni, am reușit să avem organizații în toate județele. E un partid plecat din nimic. (...) Avem în toate țările din Europa organizații”, a mai zis Liviu Dragnea. 

Ulterior, Răzvan Dumitrescu l-a întrebat cine îl ajută: „Nebunia și tenacitatea lui Codrin Ștefănescu. Serios! Nebunia în sensul de muncă.”

„Atât de mulți oameni vin către acest partid... Eu sincer am rămas surprins. E bine că se merge sub radar, nu îi afișăm foarte mult. Pe cei care ies deasupra radarului îi amenință, îi forțează să dea înapoi. Nu dau oamenii înapoi! Sunt oameni care vin din toate categoriile sociale”, a precizat Liviu Dragnea. 

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2021 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: publicitate@dcnews.ro


cloudnxt2
YesMy