George Simion, liderul protestatarilor din Piața Victoriei, un NOU dosar penal

George Simion, liderul protestului din Piața Victoriei, s-a ales cu un nou dosar penal, marți dimineață, informează Realitatea Plus.

Liderul protestatarilor din Victoriei, George Simion, s-a ales cu un alt dosar penal după ce, marți dimineață, în jurul orei 5, a fost prins de polițiști la volan, cu permisul suspendat. 

Pe numele său a fost întocmit un alt dosar penal și urmează să se hotărască ce măsuri se vor impune, conform surselor citate de Realitatea Plus.

George Simion a fost prins de polițiști cu permisul de conducere suspendat în București, pe strada Liviu Rebreanu, spun aceleași surse. 

Scandalul numerelor de înmatriculate schimbate

Recent, Realitatea TV a prezentat imagini în care autocarului partidului AUR, condus de George Simion, îi erau schimbate numerele de înmatriculare, chiar de el.

George Simion și-a justificat atunci gestul spunând că „de o lună și jumătate trecem printr-un proces de poliție politică. Orice partid din afara sistemului și a Parlamentului este persecutat. Noi am primit amenzi în valoare de 20.000 de lei, am așteptat de la cei de la înmatriculări să ni se dea numărul. Ne-au spus că s-a pierdut. Imediat ce am tras autocarul în Piața Victoriei, aparent l-au găsit. Nu se poate să se piardă niște numere cum nu se poate să fim așteptați la fiecare intrare în județ de servicii de informații care ne preiau și ne urmăresc peste tot. Protestul nostru din Piața Victorie va continua pe termen nelimitat. Nu am încălcat nicio lege. Cei de la Poliție care v-au dat imaginile încalcă legea”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel