George Simion a SCHIMBAT numărul autocarului care a adus protestatarii. Dosar penal și scandal în Piață - Primele reacții

În presă au apărut imagini video cu autocarul protestatarilor din Piața Victoriei, căruia îi era schimbat numărul de înmatriculare.

Realitatea TV a prezentat imagini în care autocarului partidului AUR, condus de George Simion, îi erau schimbate numerele de înmatriculare. Autocarul se află în Piața Victoriei unde protestatarii au rămas peste noapte. Cel care a schimbat numerele autocarului a fost chiar George Simion.

Contactat de realitatea TV, Simion a explicat gestul său:

„De o lună și jumătate trecem printr-un proces de poliție politică. Orice partid din afara sistemului și a Parlamentului este persecutat. Noi am primit amenzi în valoare de 20.000 de lei, am așteptat de la cei de la înmatriculări să ni se dea numărul. Ne-au spus că s-a pierdut. Imediat ce am tras autocarul în Piața Victoriei, aparent l-au găsit. Nu se poate să se piardă niște numere cum nu se poate să fim așteptați la fiecare intrare în județ de servicii de informații care ne preiau și ne urmăresc peste tot. Protestul nostru din Piața Victorie va continua pe termen nelimitat. Nu am încălcat nicio lege. Cei de la Poliție care v-au dat imaginile încalcă legea”, a precizat George Simion. 

În momentul în care moderatorul emisiunii a comunicat că numerele înlocuite ar fi altele, liderul AUR a precizat:

„Eu am primit plăcuțele de înmatriculare care aparent erau pierdute de către cei de la înmatriculări. Văd că protestul nostru din Piața Victoriei deranjează”, a conchis acesta.

Dialogul a continuat pe un fond tensionat între cei doi.

Reacția Poliției după imaginile apărute în presă

Poliția a precizat în urmă cu puțin timp că efectuează cercetări după imaginile care au apărut cu privire la schimbarea numărului de înmatriculare a autocarului respectiv. Potrivit Poliției Rutiere a fost deschis un dosar penal.

„În referire la imaginile apărute în spațiul public, cu privire la un bărbat, care schimbă plăcuțele de înmatriculare ale unui autovehicul aflat pe drumul public, facem următoarele precizări:

Polițiștii Brigăzii Rutiere București efectuează cercetări, în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de "punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare".

Dosarul se află sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1”, precizează autoritățile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel