George Becali, din nou, la DNA

Omul de afaceri George Becali s-a prezentat, vineri, la Direcţia Naţională Anticorupţie, pentru a fi audiat în dosarul în care este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de mărturie mincinoasă şi favorizarea făptuitorului.

UPDATE: "Spre surprinderea unora - probabil se aşteaptă duşmanii că Becali la puşcărie iar -, nu îl mai vedeţi pe Becali la puşcărie, iar ăia care cred asta să îşi pună pofta în cui", a afirmat George Becali, la intrarea în sediul DNA.

Întrebat dacă a mai discutat recent cu omul de afaceri Puiu Popoviciu, care este judecat în acelaşi dosar, Gigi Becali a spus că nu are nimic de vorbit cu acesta şi că nu l-a sunat. El a precizat că se va uita pe declaraţiile date în 2006 şi, dacă 'şi le aduce aminte', atunci le va menţine. Cât priveşte posibilitatea de a cere revizuirea dosarelor, având în vedere recenta decizie a CCR privind interceptările, Becali susţine că nu este afectat de aceasta pentru că el 'a recunoscut tot', potrivit Agerpres. 

Gigi Becali este urmărit penal de procurorii DNA. El este suspectat de mărturie mincinoasă şi favorizarea făptuitorului, ambele în formă continuată. Gigi Becali este cercetat pentru declaraţiile de martor date în instanţă în dosarul cu privire la prejudicierea Universităţii de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară Bucureşti, în care este judecat, printre alţii, omul de afaceri Puiu Popoviciu.

VEZI MAI MULT: DNA, nouă lovitură pentru Gigi Becali-OFICIAL

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel