General NATO, declarație surprinzătoare: Războiul controlării fenomenelor meteo e ceva ce se va întâmpla - VIDEO

General NATO, declarație surprinzătoare: Războiul controlării fenomenelor meteo e ceva ce se va întâmpla / Foto: Pixabay
General NATO, declarație surprinzătoare: Războiul controlării fenomenelor meteo e ceva ce se va întâmpla / Foto: Pixabay

Un general NATO, Fabio Mini, susține că omenirea se află într-un război mondial climatic de câţiva ani.

Fabio Mini susține că acest război este unul nou, care are la bază armele chimice ce sunt sunt folosite pentru modificarea climei. Generalul NATO a oferit un interviu şocant unei televiziuni italiene şi susţine că cel de-Al Treilea Război Mondial se află în plină desfăşurare şi cea mai puternică armă este cea cu care se modifică clima în anumite zone de interes, scrie Realitatea.net.

„Din punct de vedere militar s-a vrut tot timpul controlul fenomenelor meteorologice. Un studiu din 1996, a fost un studiu preliminar, pentru a se obține autorizația ca până în 2025, în etape, să poată fi controlat fenomenul meteorologic în zone destul de precise pentru a permite acțiuni militare. Oricum războiul controlării fenomenelor meteo e ceva ce se va întâmpla. Din anumite privințe deja a început, fiind ca un pariu câștigat. Abilitatea de modificare a vremii și chiar schimbarea ambientului natural, în anumite zone, este un factor de putere deci și un factor de război. Trebuie luat în considerare. Modificarea climei sau a vremii este un factor care multiplică puterea”, a declarat Fabio Mini.

Incendii în Canada, din cauza temperaturilor record

Valul de căldură care a depăşit recordul de temperatură în vestul Canadei şi în nord-vestul SUA a dus la decesul a sute de oameni şi la declanşarea de incendii de vegetaţie.În Columbia Britanică, au fost raportate cel puţin 486 de decese subite pe parcursul a cinci zile.

„Aceasta a fost o adevărată criză de sănătate care a subliniat cât de periculos poate fi un val de căldură extremă”, a declarat dr. Jennifer Vines, ofiţer de sănătate din ţinutul  Multnomah. „Pe măsură ce verile noastre continuă să se încălzească, bănuiesc că ne vom confrunta din nou cu acest gen de evenimente”, a mai spus ea, citată de Digi24.

În prezent, 67 de incendii sunt active în British Columbia. 44 dintre acestea au izbucnit în ultimele două zile. Primarul Jan Polderman le-a cerut locuitorilor să părăsească oraşul din cauza incendiilor.  Guvernatorul din Oregon, Kate Brown, a declarat starea de urgenţă din cauza „ameninţării iminente a incendiilor”, în timp ce Serviciul Naţional de Meteorologie din SUA din Portland a emis o avertizare cu steag roşu pentru anumite părţi ale statului, spunând că viteza vântului ar putea răspândi rapid focul. Imagini video, vezi AICI.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel