Gala premiilor Oscar 2019, fără prezentator principal pentru prima dată după 1989

Gala de decernare a premiilor Oscar ar trebui să se deruleze fără prezentator principal pentru prima dată în ultimii 30 de ani, după retragerea actorului Kevin Hart în urma unor polemici generate de câteva mesaje mai vechi ale sale.

Organizatorii ceremoniei nu au anunţat încă în mod oficial acest lucru, însă mai multe surse din industria cinematografică au confirmat că pregătirile pentru cea de-a 91-a gală a premiilor Oscar, ce va avea loc pe 24 februarie, nu includ un prezentator principal, întrucât Academia de film americană, care organizează evenimentul, nu a putut să găsească un înlocuitor.

Pentru prima dată după 1989, show-ul va fi privat un prezentator principal, supranumit 'Mister Loyal', care asigură tranziţiile între momentele de înmânare a prestigioaselor statuete şi secvenţele umoristice în care gazda galei Oscarurilor spune glume pe scenă.

O veste bună

Potrivit unor profesionişti din industria de divertisment, care au menţionat scăderea audienţelor acestei gale televizate, absenţa unui prezentator principal ar putea reprezenta mai degrabă o veste bună.

'Tot răul spre bine, pentru că oamenii spun de mulţi ani că acest format - acelaşi începând din 1953 - are nevoie de schimbare, iar ei încearcă să reducă durata' galei, a declarat pentru AFP Tim Gray, colaborator al revistei Variety, specializat în ceremoniile de la Hollywood. 'Personal, cred că este o idee genială să nu existe un prezentator', a adăugat el.

Precedenta ceremonie organizată fără prezentator principal, în 1989, a rămas totuşi în memoria Hollywoodului ca una dintre cele mai stânjenitoare din istorie, din cauza unui secvenţe de deschidere ce a fost complet ruinată de notele muzicale ale actorului Rob Lowe, care a falsat îngrozitor pe scenă alături de o falsă Albă ca Zăpada.

Mesaje despre homosexuali

La începutul lunii decembrie, la două zile după ce a anunţat că va fi prezentatorul celei de-a 91-a ediţii a galei Oscar, Kevin Hart a renunţat brusc la această onoare, după reapariţia în presă a unor mesaje pe Twitter în care starul de culoare îi lua în derâdere pe homosexuali.

Într-o înregistrare video publicată pe reţelele de socializare, actorul american de 39 de ani a spus că a 'răspuns de mai multe ori întrebărilor generate de acel scandal' şi că preferă să se retragă din ceremonie decât să îşi ceară scuze. Ulterior, starul a spus că regretă 'cuvintele (sale) nedelicate', într-un mesaj adresat 'comunităţii LGBTQ'. 'Am evoluat şi vreau să pot continua să o fac. Obiectivul meu este să îi unesc pe oameni, nu să îi divizez', a declarat Kevin Hart. 

Vezi și: EXCLUSIV Guvernul pregătește o surpriză pentru bănci. Dezvăluirea zilei

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel