Gafă masivă după Dinamo Zagreb - Tottenham 3-0. Portarul Joe Hart, scuze publice

Dinamo Zagreb a învins Tottenham cu 3-0 și a accedat în sferturile Europa League
Dinamo Zagreb a învins Tottenham cu 3-0 și a accedat în sferturile Europa League

Portarul englez Joe Hart, legitimat la Tottenham Hotspur, și-a cerut scuze după o eroare masivă a echipei care se ocupă cu rețelele de socializare.

Așa cum se arată într-o postare pe Instagram, sportivul urcase o poză care declara „gata treaba” în optimile Europa League, după o „victorie” cu 3-0 în fața lui Dinamo Zagreb. În realitate, Tottenham a fost învinsă în deplasare, scor 0-3, iar croații au accedat în sferturile de finală ale competiției europene.

„Trebuie să îmi cer scuze în numele echipei mele de social media. Mi s-a adus la cunoștință că cineva a crezut că am câștigat cu 3-0 noaptea trecută. Pe cât de ridicol pare, este adevărat. Este inacceptabil. Nu vine de la mine, eu nu fac decât să iubesc clubul”, a clarificat Hart.

Joe Hart: "I need to make an apology on behalf of my social media team. It's just been brought to my attention that somebody thought we'd won 3-0 last night. As sloppy as it sounds, it's the truth That's unacceptable. It's not come from me, I've got nothing but love for the club" from r/soccer

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel