GAFĂ la Kremlin. De ziua lui Bush-tatăl, Putin l-a sărbătorit pe...

George H.W. Bush și-a aniversat cei 90 de ani cu un salt cu parașuta
George H.W. Bush și-a aniversat cei 90 de ani cu un salt cu parașuta

Vladimir Putin l-a sunat pe fostul preşedinte american George H.W. Bush pentru a-l felicita la împlinirea vârstei de 90 de ani, însă pe contul de Twitter în engleză al Kremlinului mesajul de felicitare conţinea numele fiului acestuia, George W. Bush, relatează Business Insider.

Purtătorul de cuvânt al lui Bush, Jim McGrath, a confirmat pentru Business Insider că cei doi au discutat la telefon. "Da, au vorbit la ora 14.00", a confirmat el.

Un mesaj de felicitare a apărut şi pe contul oficial de Twitter al Kremlinului, dar cu o eroare. "Vladimir Putin îl felicită pe George W. Bush la aniversarea a 90 de ani", scrie Kremlinul, în timp ce George W. Bush este fiul lui George H.W. Bush, relatează Business Insider în ediţia electronică.

Citește și: Adresa de e-mail a lui George H. W. Bush a fost spartă. Fotografii personale au apărut în presă

Mesajul a fost corectat ulterior, iar pe site-ul Kremlinului a apărut un scurt comunicat, în care preşedintele Putin "îi urează sănătate şi prosperitate" celui de-al 41-lea preşedinte american, subliniind "contribuţia personală a acestuia la dezvoltarea relaţiilor ruso-americane".

George H.W. Bush a fost preşedinte al Statelor Unite în perioada 1989-1993 şi este tatăl celui de-al 43-lea preşedinte american George W. Bush.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel