Gafa făcută de Kendall și Kylie Jenner

Kendall si Kylie Jenner au promovat, în această săptămână, o colecție de tricouri vintage cu imagini ale unor cunoscute staruri rock și hip-hop, precum Ozzy Osbourne, Notorious B.I.G., Tupac Shakur și The Doors, peste aceste imagini plasând logo-ul brandului lor de modă.

Tricourile făcute la comandă prezintă imagini ale superstarurilor muzicale, peste aceste imagini fiind plasat logo-ul brandului de modă, Kendall + Kylie. Un astfel de tricou consta 125 de dolari. 

Și-au recunoscut greșeala

Surorile și-au recunoscut greșeala într-o postare pe una din rețelele de socializare, declarând că tricourile nu au fost "bine gândite". "Acest lucru a fost pentru noi ca o oportunitate de a învăța din greșeli", a transmis Kylie.

Sharon Osbourne, soția cunoscutului Ozzy Osbourne, a fost printre persoanele deranjate de situație. "Fetelor, nu aveți dreptul să vă puneți fața peste imaginile cunoscutelor staruri muzicale. Rămâneți la ceea ce știți... luciu de buze", a scris aceasta pe Twitter.

Aceste tricouri vintage au fost considerate "unice", dar mulți fani s-au arătat deranjați și au criticat ideea, informează CNN.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel