Gâdea: Revoltător! Genul acesta de indivizi există!

Mihai Gâdea
Mihai Gâdea

Mihai Gâdea, realizatorul emisiunii Sinteza zilei, de la Antena 3, a început ediția de miercuri seară cu un mesaj cutremurător. Realizatorul TV a vorbit despre sfidare.

"Sfidarea este o chestiune la care vreau să mă refer în această seară, pe larg. Și o să încep să vorbesc despre sfidările mai mici, până vom ajunge la sfidările care ne revoltă pe toți. Prima sfidare este de astăzi, este genul de sfidare de care ne lovim în fiecare zi. Dacă locuiți în București sau într-un oraș din această țară și vă confruntați cu traficul, cu alți participanți în trafic, este aproape imposibil să nu vă fi întâlnit cel puțin o dată, astăzi, cu unul care să vă sfideze în trafic, care să vă tăie calea, care să facă lucrurile acelea care te revoltă", a declarat Mihai Gâdea. 

De ce totuși îi lăsăm să ne sfideze?


"Cazul pe care vi-l prezint este al unui individ care aproape intră într-un prototip. Are mașină foarte scumpă, în cazul acesta un Porsche Panamera, o mașină foarte scumpă. Poliția îi face semn să oprească, nu oprește și ce să crezi... în momentul în care începe să o ia la goană, lovește mașini, creează accidente, până când, în cele din urmă, i se înfundă, după un lung drum de sfidare.

CITEȘTE ȘI Gâdea: ȘOCANT! E dincolo de orice imaginație! Ascultați-mă cu atenție

De ce totuși îi lăsăm să ne sfideze? Cum ne putem arăta nu doar revolta noastră care se revarsă pe rețelele de socializare sau în discuțiile cu prietenii. Cred că există soluții. Sfidarea a devenit, de la primul om în stat până la neobișnuiți oameni, un mod de viață", a mai spus prezentatorul TV. 

Șofer vitezoman, criticat aspru de Mihai Gâdea


Mihai Gâdea a făcut referire la un șofer vitezoman, care a condus fără permis, sfidând poliția care era pe urmele lui, în cele din urmă accidentând o altă mașină. După producerea accidentului, șoferul a fugit pe câmp, însă a fost prins. Soția șoferului îi acuză pe polițiști că l-au bătut și vrea să facă plângere. Individul a fost reținut.

"Enervant, nu? Genul acesta de indivizi există. Sunt preocupat de ei, dar mult mai preocupat de cei care, cumva, au impresia că sfidarea este un lucru care să te recomande. Dacă ai tupeu, tupeul este elementul fundamental, acela care practică sfidarea. Revoltător!", a completat Mihai Gâdea.

VEZI ȘI Mihai Gâdea: Vă mărturisesc ceva. Dacă aș fi bolnav mintal...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel