Gâdea: ȘOCANT! E dincolo de orice imaginație! Ascultați-mă cu atenție

Mihai Gâdea
Mihai Gâdea

„Mi se pare inacceptabil faptul că ne lăsăm femeile bătute, că sunt mamele noastre, surorile noastre, copiii noștri, că sunt înrudite cu noi sau nu”, a spus Mihai Gâdea, la Antena 3, marți seară.

„Ar trebui să vorbim în fiecare zi despre asta. Vă promit niște dezvăluiri mari în această seară. Încep, însă, cu ceva ce nu aș vrea să pierdeți dumneavoastră, pentru că această știre merită absolut toată atenția din lume. Ascultați-mă cu atenție, indiferent dacă sunteți doamne, dacă sunteți domnișoare, femei sau bărbați. În România statisticile spun că, la fiecare 30 de secunde, o femeie este lovită. Ce s-a întâmplat, însă, în ultimele zile este dincolo de orice imaginație și orice fel de formă de a accepta așa ceva.

ȘOCANT!

O doamnă este bătută cu bestialitate de un individ, partenerul său de viață. O bate într-o manieră în care, pur și simplu, nu poți să înțelegi ce este în capul unui om să facă așa ceva. Individul se filmează, pune imaginile pe Facebook și zice: ăsta sunt eu. Șocant! E șocant că statul român nu face nimic împotriva acestui individ. În urmă cu o lună, această doamnă a mers și a reclamat la Poliție. Timp de o lună, nu s-a întâmplat nimic. (...) Două ordine de restricție, de protecție au fost încălcate de acest individ", a spus Mihai Gâdea, marți seară, la Antena 3, în cadrul emisiunii „Sinteza zilei”.

„Mi se pare inacceptabil faptul că ne lăsăm femeile bătute, că sunt mamele noastre, surorile noastre, copiii noștri, că sunt înrudite cu noi sau nu. Este inacceptabil!", a mai spus Mihai Gâdea la Antena 3, marți seară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel