Gâdea: Lucian Duță, obligat să-mi plătească daune morale

Jurnalistul Mihai Gâdea a spus, luni, la "Sinteza Zilei", că a câștigat procesul pe care îl avea cu fostul șef al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate (CNAS), Lucian Duță, și, contrar informațiilor apărute în presă, cel obligat la plata unor daune morale este democrat-liberalul.

Mihai Gâdea a susținut că prima instanță a obligat postul Antena 3 să plătească 5.000 de lei, dar că ultima instanță, pe rolul căreia a ajuns litigiul, i-a dat câștig postului Intact.

Jurnalistul spune că Lucian Duță a fost obligat la plata a 1.000 de lei și nu invers, așa cum a scris ceea ce moderatorul a numit "propaganda băsistă".

Gâdea a avut o altercație verbală cu Duță în 2012, când șeful CNAS a avut o intervenție telefonică directă la Antena 3.

"O firmă de medicamente care producea morfină a plecat din România. Întrebarea este de ce a plecat firma aia? Nu cumva pentru ca i s-a pus o taxă care îi ducea într-un fel de faliment? Dumneavoastră sunteţi un nesimţit dacă asta aţi înteles. Eu apăr altceva, domnule Duţă! Apăr pacienţii care sunt bolnavi de cancer şi de leucemie şi care nu au morfină. Dacă nu înţelegeţi asta, sunteţi un dobitoc", a spus moderatorul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel