Gâdea, intervenție după replicile dure dintre Toader și Codrin Ștefănescu

Gâdea
Gâdea

Tudorel Toader și Codrin Ștefănescu, secretar general PSD, au avut un schimb dur de replici la Antena 3. Mihai Gâdea a intervenit.

Mihai Gâdea i-a spus lui Codrin Ștefănescu că poate nu ar trebui să îi aducă atâtea reproșuri ministrului Justiției pentru că acesta din urmă a făcut foarte multe lucruri în numele dreptății.

”Înțeleg anumite tensiuni, dar trebuie să vă spun câteva lucruri. Că vorbim despre protocoale ilegale... că vorbim despre modul în care a fost construit sistemul de către Kovesi... toate aceste lucruri care au ieșit la iveală arată o stare extrem de gravă a justiției... dar atenție! Există un om care a făcut niște lucruri și acela este Tudorel Toader. Cum a ajuns în funcția de ministru, a venit, a constat anumite probleme și le-a explicat opiniei publice. (...) A atacat-o pe doamna Kovesi. A făcut ce nimeni nu ar fi făcut. A mai făcut cineva o revocare de felul acesta, atât de curajoasă? Nu! (...) Acum ajungem la motivele pentru care există tensiuni între dumneavoastră și ministrul Justiției. Dumneavoastră spuneți că trebuie să mergeți mai departe, că aveți un mandat politic... Dumnealui spune, cu privire la aministie și grațiere, că nu vrea. Atunci există o soluție cât se poate de simplă și onorabilă. Dacă aș fi în locul dumneavoastră și aș discuta la o masă. Puteți să discutați și să clarificați anumite lucruri? În caz contrar, aveți la îndemână tot felul de instrumente cum ar fi remanierea. Mi se pare nedrept ca domnul Tudorel Toader să fie atacat tocmai pentru că a făcut niște lucruri. Pe de altă parte, înțeleg și faptul că dumneavoastră vreți să faceți anumite lucruri”, a zis Mihai Gâdea.

”Domnul Toader a făcut ceva, dar a făcut pentru că, în spatele său, s-a aflat o forță politică - PSD-ALDE și o opinie publică alături, dar și o presă alături! Uneori a făcut pași fiind împins”, a zis Codrin Ștefănescu.

Codrin Ștefănescu, dubii asupra lui Tudorel Toader

”Este foarte groaznic pentru unul ca mine să primească în toată această perioadă mesaje de la ai noștri, cei care ne votează. Sunteți slabi, nu puneți lucrurile la punct, mișcați-vă mai repede, mai radidali, mai în forță, luați măsuri. Vin de la niște oameni care sunt deja disperați de ce au văzut că se întâmplă. (...) De texte, eu, personal, m-am săturat. Nu vreau să zic mai multe. Vom discuta. De la începutul prezenței domnului profesor Tudorel Toader în această funcție, eu am avut dubii. Pentru că omul care a fost de acord cu legile Big Brother, după opinia mea, nu se poate schimba. Cu asta, am spus absolut tot. Nu vreau nici să jignesc. E un profesor fabulos, un om de drept”, a mai replicat Codrin Ștefănescu.

"Regret că domnul Nicolicea nu este ministrul Justiţiei", a mai spus secretarul general al PSD.

VEZI ȘI: EXCLUSIV Prezidențiale 2019. Pe cine ar vota protestatarul Dide

 

Cristoiu, ipoteză în cazul lui Dragnea - asul din mânecă la prezidențiale 2019

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel