EXCLUSIV  Gâdea, Ciutacu, Rareș Bogdan și Cristache, în topul anului 2017. SURPRIZA de pe locul 4

DC News a lansat un sondaj pentru a afla, de la cititorii ziarului, cine este realizatorul anului dintre Mihai Gâdea, Rareș Bogdan, Victor Ciutacu, Ionuț Cristache, Cosmin Prelipceanu și Silviu Mănăstire.

Așadar, în viziunea publicului DC News, Mihai Gâdea este realizatorul TV al anului. Jurnalistul a obținut 43,73% din voturile cititorilor. Pe locul doi s-a clasat Rareș Bogdan, pe locul trei se află Victor Ciutacu. Pe locul patru s-a clasat Ionuț Cristache, urmat de Cosmin Prelipceanu și Silviu Mănăstire. Surpriza este reprezentată de Ionuț Cristache care, dacă în topul de anul trecut era cotat la 3,16%, pe ultimul loc, acum se află pe locul patru, cu 9%. Acest lucru arată că venirea lui TVR 1 a fost un lucru foarte bun. Ionuț Cristache are emisiunea "România 9", de la ora 21:00, când începe și "Sinteza zilei" a lui Mihai Gâdea.

Cine este realizatorul TV al anului

Mihai Gadea 46,73% (7426)

Rareș Bogdan 16,07% (2554)

Victor Ciutacu 15,91% (2529)

Ionuț Cristache 9,05% (1438)

Cosmin Prelipceanu 6,00% (954)

Silviu Mănăstire 6,24% (991).

(w670)

Marele premiu în 2017

Mihai Gâdea a obținut Premiul "Prezentatorul Anului 2017", la gala AIB Londra. Realizatorul "Sinteza Zilei" a fost premiat de un juriu format din profesionişti media din întreaga lume. Printre cei care au fost nominalizaţi pe lista scurtă a juriului aflându-se binecunoscutul realizator al emisiunii „Hard Talk", de la BBC, Tim Sebastian. La acel moment, Mihai Gâdea a transmis un mesaj. Realizatorul "Sinteza Zilei" susţinea că a fost o competiţie mondială strânsă la care au participat giganţii media.

"Când am început Antena3, nu aveam nimic în afară de încrederea unor oameni în mine şi a mea că e bine să pornim pe acest drum. Acum, după atâţia ani cu executare, după multă durere colectivă, suferinţe individuale, sacrificii în echipă, nedreptate cu premeditare şi drame personale ale oamenilor respectivi, realizez că suntem la fel. Cu aceeaşi încredere şi determinare, dar mai căliţi şi purtându-ne cu mândrie cicatricile căpătate în teribile lupte legitime. Am câştigat pentru toţi oamenii cu care am luptat alături şi pentru toti cei care au crezut în ceea ce facem. Noi credem pentru că ne credeţi!", spunea Mihai Gâdea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel