Gâdea, către un combatant anti-PSD: De ce ați plecat din presă?

Mihai Gâdea l-a întrebat pe Cristian Vasilcoiu, consilierul ministrului Muncii, Lia Olguța Vasilescu, de ce a plecat din presă. 

Ziaristul, care s-a retras din lumea jurnalistică după 17 ani, a fost un mare combatant anti-PSD. A lucrat, printre altele, la B1 TV, Digi 24, Realitatea TV, iar acum se ocupă de partea de comunicare și coordonează activitatea Biroului de Presa al Ministerului Muncii și Justiției Sociale.

"De ce ați plecat din presă?", i-a zis Mihai Gâdea.

"Am zis să încerc și altceva după 17 ani de presă. Și este foarte interesant. Dacă aș fi știut aceste chestii când eram ziarist... ar fi ajutat, dar promit că într-o zi vă voi spune ceva dintre ele. După ce faci un astfel de pas, nu cred că te mai poți întoarce în presă. Dar dacă nu reușești să rămâi în acest domeniu, evident că piața muncii este liberă și îți poți găsi loc în orice alt domeniu în funcție de specializarea ta. Am fost coleg în presă cu doamna ministru. A fost prima mea șefă de presă. Cât am fost jurnalist, am evitat să fac relatări despre dumneai. Peste tot pe unde am lucrat am zis că nu pot să fac astfel de relatări", a povestit Cristian Vasilcoiu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel