Gabriela Firea vrea Complexul Romexpo

Primăria Municipiului Bucureşti vrea să preia în administrare Complexul Romexpo, de la Regia Autonomă Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS), pentru a organiza activităţi culturale, educative, sportive şi de agrement, potrivit unei propuneri ce va fi discutată în CGMB.

"Municipiul Bucureşti înregistează un deficit major de zone necesare activităţilor în domeniul cultural, educativ şi sportiv. În acest sens, municipiul Bucureşti a identificat, ca oportunitate de realizare a unei zone care să confere posibilitatea organizării activităţilor culturale, educative şi sportive, imobilul Romexpo, din Bulevardul Mărăşti, numerele 65-67, fiind o clădire amplasată într-o zonă uşor accesibilă care se pretează pentru realizarea activităţilor de agrement", se arată în Raportul de specialitate al proiectului, care va fi supus votului în şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB), din 19 iulie.

Citește și: Mihai Daraban, anunț în premieră: Sală polivalentă, la ROMEXPO

În data de 23 noiembrie 2016, Bucureştiul a încheiat, pe o perioadă de patru ani, un protocol de parteneriat cu Camera de Comerţ şi Industrie a României, pentru a organiza activităţi culturale, educative şi sportive.

[citste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel