Mihai Daraban, anunț în premieră: Sală polivalentă, la ROMEXPO

Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) - cea mai puternică asociație a mediului de afaceri din România, la conducerea căreia se află Mihai Daraban, are planuri mari pentru ROMEXPO, cel mai mare complex expozițional din țara noastră.    

În interviul acordat pentru DC News, Mihai Daraban a vorbit în premieră despre proiectele care vizează ROMEXPO.      

"Noi, acum, vă spun în premieră, suntem în discuții foarte avansate și cu Primăria sectorului 1 în special, și cu Primăria Generală a Capitalei. Noi avem un plan să redăm ROMEXPO Bucureștiului. Suntem în discuții avansate ca Pavilionul Central să devină o mare sală polivalentă, cu sprijinul primăriilor, pentru că din resurse proprii este imposibil", a declarat președintele CCIR, Mihai Daraban.

Președintele CCIR, promisiune pentru anul 2017

În acest context, Mihai Daraban a făcut o promisiune: ca până în luna septembrie 2017, CCIR, din resurse proprii, să termine halele de 35.0000 de metri pătrați - "scheleții aceia". "Astea sunt fondurilor noastre unde putem să terminăm". 

Cât despre transformarea Pavilionului Central într-o sală polivalentă multifuncțională pentru organizarea la absolut orice eveniment, mai puțin rugby și fotbal, Mihai Daraban a subliniat că este nevoie de sume considerabile și Primăria de sector și/sau Primăria Generală îi pot sprijini. "Și există deschidere foarte mare din partea dânșilor în acest sens. Pavilionul central de la Romexpo, care are o amprentă la sol de 16.0000 de metri pătrați, făcut profesionist ca o sală polivalentă, cred că va concura cu foarte multe din lumea civilizată", a adăugat Mihai Daraban. 

ROMEXPO are ca principal acționar, dar și cel mai important partener, Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) - ce reunește întreaga rețea a celor 42 de camere de comerț și industrie județene, camerele de comerț bilaterale și asociații profesionale – iar împreună acționează în scopul creării unui mediu de afaceri stabil, coerent și propice dezvoltării sectorului privat, unei economii de piață reale, durabile și orientate către piețe internaționale.

Declarația integrală de la minutul 48:10

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel