Gabriela Firea: Mi-aș dori ca Florian Bodog să fie în următorul Cabinet

Primarul general, Gabriela Firea, a declarat vineri că şi-ar dori ca ministrul interimar al Sănătăţii, Florian Bodog, să facă parte din viitorul Cabinet, menţionându-i totodată pe membrii Guvernului Grindeanu cu care spune că a colaborat bine. 

"Din punctul meu de vedere, mi-aş dori să rămână (în funcţie Florian Bodog - n.r.) nu ştiu exact care va fi decizia în Comitetul Executiv de luni, de la 10,30. Este un ministru cu care am colaborat bine în această perioadă, la fel cu doamna viceprim-ministru Sevil Shhaideh, cu doamna ministru de Interne, Carmen Dan, cu domnul ministru al Agriculturii, pentru proiectul pe care îl pregătim, şi astăzi l-am anunţat în premieră, de amenajare a unor grădini de zarzavaturi şi legume pe lângă curţile şcolilor, astfel încât copiii noştri să mănânce sănătos. Da, mi-aş dori să fie în următorul Cabinet, dar nu ştiu exact care e lista viitorului Cabinet", a spus edilul general într-o declaraţie acordată presei. 

Precizările au fost făcute după ce edilul general a prezentat bilanţul primului an de mandat, în cadrul unui eveniment găzduit de Cinema Gloria, moment la care au participat şi şapte miniştri.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel