Gabriela Firea, la prima confruntare în Consiliul General: Veţi avea de votat...

Gabriela Firea s-a aflat. joi, pentru prima dată în fața consilierilor generali ai Capitalei. Cu aseastă ocazie, Primarul General s-a adresat consilierilor pentru a demara proiectele promise bucureștenilor în campanie electorală. 

Primul dintre ele se referă la investiţiile mult aşteptate de bucureşteni pentru RATB. Va fi alocata suma de 7,3 mil euro pentru RATB, bani care vor fi folosiţi pentru cumpărarea de piese de schimb, repararea aparatelor de aer condiţionat şi alte necesităţi tehnice pentru autobuzele din Capitala.

De asemenea, am luat iniţiativa şi vă rog să fiţi de acord ca dezinsecţia în Capitală să se realizeze prin resurse proprii deoarece există un litigiu, care nu ştim când se va finaliza, între firmele care au participat la licitaţia organizată în această vară, iar bucureştenii au depus foarte multe petiţii şi reclamaţii din cauza faptului că parcurile şi spaţiile verzi au foarte mulţi ţânţari. Prin urmare, Centrul de Protecţia Plantelor va primi în urma rectificării de astăzi suma de 96.000 de euro pentru a putea achizitiona substanta necesara.

[citeste si]

În ce priveşte rectificarea anunţată, necesară RADET, dupa informaţiile pe care le-am primit de la directorii de specialitate şi din discuţiile pe care le-am purtat în toate aceste zile cu reprezentanţii RADET şi ELCEN, nu mai este necesară o rectificare bugetară deoarece există suma de 14 milioane de euro bugetată, iar decontarea va fi făcută zilele acestea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel