Gabriela Firea, explicații despre Clinica Oro-Maxilo-Facială. Am fost și eu...

Gabriela Firea a explicat ce se întâmplă la Spitalul Oro-Maxilo-Facială, spital care se afă în subordinea Primăriei Generale, unde de câteva luni secția Chirurgie de la etajul III este închisă.

Mai precis, etajul trei, respectiv cel de Chirurgie, este închis de câteva luni. Aici se operau cele mai grele cazuri, respectiv cancerele maxilo-faciale, deservind 15 județe. De asemenea,  studenții de la Medicină dentară și masteranzii sunt în imposibilitatea de a se pregăti.

Un cititor a transmis pe adresa redacției că "din câte se pare ar fi vorba de intervenția unui cadru universitar, apropiat de PSD, care ar dori ca această secție, chiar și spitalul să nu mai funcționeze", cadrele medicale fiind revoltate de nepăsarea factorilor de decizie. 

[citeste si]

Gabriela Firea a explicat că Primăria Generală nu are nicio legătură cu acest subiect.

"Când aud acest lucru... apropiat de PSD... Nu discutăm la Primăria Generală a Capitalei de oameni apropiați PSD, PNL sau USB. Toate problemele se discută la nivel administrativ. Nu noi am închis această secție, ci Inspecția Sanitară. Primăria Generală a Capitalei deține clădirile spitalelor și le dotează, vine cu aparatura, dar medicii sunt plătiți de Ministerul Sănătății. Noi practic dotăm și întreținem aceste clădiri, pe urmă ei se supun tuturor regulilor de la Ministerul Sănătății. Etajul respectiv a fost închis din cu totul alte motive. Mi s-a comunicat și mie că nu au fost condițiile de igienă necesare. Repet: Nu primăria a închis. L-am asigurat pe managerul spitalului că îi dăm tot suportul. Este o instituție sanitară foarte necesară în care și eu am fost. Vin acolo oameni din toată țara", a spus Gabriela Firea la DC News Live.

Răspunsul integral la minutul 36:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel