Gabriela Firea, despre Dâmbovița: Arată mizerabil

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că are un proiect de amenajare a Dâmboviţei, numai că râul are un aspect mizerabil.  Pentru demararea proiectului ar fi necesară curățarea râului. 

Dâmbovița ar urma să beneficiee de zone pietonale, comerciale şi pasaje, însă Gabriela Firea a precizat că pentru acest lucru este nevoie de un râu curat, iar atribuţiile în acest sens revin Apelor Române, care se află în subordinea Guvernului. 

Firea s-a arătat nemulţumită de aspectul Dâmboviţei despre care a spus că este "foarte neplăcut" şi că "arată mizerabil". 

"Eu nu pot să solicit nimic Apelor Române pentru că nu sunt subordonaţi Primăriei Capitalei. Le-am făcut mai multe sesizări, le-am făcut anumite întâmpinări, rugăminţi colegiale, dar nu avem niciun fel de autoritate de penalizare, pentru că nu sunt subordonaţi Primăriei Generale. (...) Am întreaga disponibilitate pentru a prelua şi acest obiectiv la Primăria Capitalei, pentru că am în gând un proiect de amenajare a Dâmboviţei (...), astfel încât să avem şi o zonă pietonală şi o zonă comercială, să avem pasaje care să facă trecerea de pe un mal pe altul şi nu poţi să faci toate aceste obiective de infrastructură cu apă murdară, plină de alge, cu lucruri aruncate de cetăţeni", a afirmat Firea, la Digi 24.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel