Gabriela Firea: Cursuri de calificare pentru 2.000 de tineri bucureșteni

Crişan Andreescu / 21 aug 2018 / 16:09 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Primarului General, Gabriela Firea, va propune în ședința Consiliului General din data de 23 august un proiect de hotarare prin care se va initia programul „Bucuresti, orasul tinerilor activi pe piata muncii".

„Avem obligatia, morala si legala, ca, in calitate de autoritate locala, sa realizam si sa implementam proiecte prin care sa stimulam angajarea in munca a celor care isi termina studiile. Prin acest proiect ne dorim sa combatem somajul in randul celor tineri, oferindu-le sanse reale de ocupare a unui loc de munca. Astfel, prin derularea acestui proiect, 2.000 de tineri vor beneficia de cursuri de calificare, initiere sau perfectionare autorizate si vor beneficia de stimulente la angajare, fiind sprijiniti sa se formeze si sa se angajeze pe piata muncii in concordanta cu aptitudinile si competentele lor", a declarat Gabriela Firea.

Programul va fi implementat de Centrul pentru Tineret al Municipiului Bucuresti si va avea ca grup tinta tinerii cu varsta cuprinsa intre 18 si 35 de ani, cu domiciliul stabil sau viza de resedinta in municipiul Bucuresti, cu cel putin 6 luni inainte de depunerea cererii, si care au iesit din sistemul national de educatie, prin incheierea studiilor.

Vezi si: Gabriela Firea: Energie verde pentru spitalele din București


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25