Gabriela Cristea, emisiune la Antena Stars: Sunt fericită!

Aftershow-ul Mireasa – Capriciile iubirii revine la Antena Stars cu cel de-al doilea sezon.

Începând din 24 ianuarie, în fiecare zi, de luni până vineri, de la 19:30, aftershow-ul Mireasa – Capriciile iubirii revine la Antena Stars cu cel de-al doilea sezon. Aşa cum şi-a obişnuit deja telespectatorii, Gabriela Cristea va aduce în atenţie un conţinut unic, în care vor fi dezbătute cele mai fierbinți subiecte de la Mireasa, alături de toți cei implicați, indiferent dacă aceștia sunt sau nu în casă. 

„Sunt fericită să revin cu un nou sezon Mireasa – Capriciile iubirii. Mi-am încărcat bateriile în vacanţă, alături de familie, şi acum sunt gata să pornesc la drum! Sunt sigură că lucrurile vor fi din ce în ce mai spectaculoase și că telespectatorii vor vedea povești de viață din ce în ce mai interesante. Și, în același timp, împreună vom învăța să trecem prin toate situațiile de viață. Concurenții din Casa Mireasa sunt unii extraordinari, am avut privilegiul să îi descopăr deja și ceea ce pot să spun este că, într-adevăr, sezonul acesta va fi unul de excepție. Așa că, vă aștept de luni de la ora 19:30 să fim împreună, în direct pe Antena Stars la Mireasa, Capriciile iubirii!”, a declarat Gabriela Cristea. 

Noutăți

Noutăţile pe care reality show-ul le aduce sunt materialele în exclusivitate, prezenţa concurenţilor, dar şi a membrilor familiei acestora sau a prietenilor care vor genera dezbateri intense în platoul emisiunii. Mai mult, Gabrielei Cristea i se vor alătura, în calitate de invitaţi permanenţi Ion Şaulescu (fost concurent al sezonului 4 Mireasa), precum şi Andreea Deicu şi Ana Maria Florea, în vreme ce psihologul Eduard Puiu şi Paula Chirilă vor continua intervenţiile săptămânale. 

„Mă bucur să fac parte din cel mai nou sezon al emisiunii Mireasa – Capriciile iubirii. Sunt convins că experienţa mea în casa Mireasa, în calitate de concurent al celui de-al patrulea sezon al show-ului mă va ajuta să cântăresc obiectiv fiecare situaţie! Abia aştept să ne revedem!”, a declarat Ion Şaulescu. 

În lupta pentru dragostea adevărată și pe drumul către un ”au trăit fericiți până la adânci bătrâneți”, Mireasa - Capriciile iubirii va încerca să îi ajute pe concurenții din casă să își dea seama dacă ceea ce simt este un  sentiment sincer sau mai mult un capriciu, o ambiție. 

Așadar, în fiecare zi de luni până vineri, de la 19.30, cei de acasă pot regăsi în platoul Mireasa - Capriciile iubirii atât concurenții din casă, cât și rudele acestora, dar și prieteni sau chiar fani ai emisiunii. Mai mult, imagini în exclusivitate vor fi prezentate celor de acasă în premieră în cadrul reality show-ului Mireasa - Capriciile iubirii. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel