Gabriel Oprea RUPE TĂCEREA în scandalul alegerilor prezidențiale din 2009

Gabriel Oprea
Gabriel Oprea

Fostul ministru de Interne, Gabriel Oprea, a decis să nu mai tacă în ceea ce privește scandalul fraudării alegerilor. 

”Domnu` Gâdea, am o rugăminte la dumneavoastră, vreau să vă fac câteva precizări că mă uit la televizor și mă doare capul, după care o să vin la dvs. în emisiune, că am fost de mai multe ori și am discutat bărbătește față-n față.” a început Gabriel Oprea intervenția în emisiunea ”Sinteza Zilei”.

”În anul 2009, în decembrie, eram parlamentar independent, nu aveam nicio funcție, nici în Guvern, nici în statul român. Am dat o masă, am anunțat cu câteva zile înainte, cu o zi-două înainte că duminică, era ziua lui Onțanu, că duminică dau o masă la mine acasă. În seara alegerilor, da. L-am invitat pe domnul Andronic, ziarist, totul transparent, l-am invitat pe dl Onțanu, pe Anghel Iordănescu, probabil ei sunt generalii sau ofițerii cu grad înalt, l-am invitat pe Vasile Dîncu și l-am invitat și pe dl Maior, cu care eram prieten coleg, din timpul PSD. Invitația a fost făcută la mine acasă în jur de 19:30-20:00, masa a început la ora 20:00 și s-a terminat în jur de 22:30-23:00. După această oră nu a mai nimeni la mine în casă și se poate dovedi. Masa a avut loc la mine în sufragerie. Cine voia să fumeze, cum a fost domnul Andronic, se ducea în birou. Eu nu știu ce a discutat fiecare, eu mi-am făcut datoria de gazdă. A fost o simplă masă.” a spus Gabriel Oprea, la Antena 3. 

Întreabat dacă Florin Coldea și Laura Codruța Kovesi au fost prezenți în acea seară, Gabriel Oprea a răspuns: ”Domnu` Gâdea, marți când vin la dvs. seara, vă explic exact, e mai complicat pe telefon. Vă explic exact cum au stat lucrurile.” Întrebat dacă nu infirmă că a fost acolo Florian Coldea, el a spus: ”Vă explic moment cu moment. Nu infirm că a fost domnul Coldea, dar vreau să vă explic cum a fost. A durat doar două ore și jumătate și a fost doar o masă. M-a bătut la cap nevastă-mea să intru în direct. Relațiile apropiate le-ați văzut și dumneavoastră. Haideți să nu stricăm seara de marți, sunt convins că va fi frumoasă”. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel