Gabriel Oprea răspuns, întrebat dacă în locul lui Victor Ponta și-ar fi dat demisia

Gabriel Oprea a fost întrebat ce ar fi făcut dacă era în situația lui Victor Ponta în contextul actual ca urmare a problemelor pe care le are cu DNA.

"Problemele de justiție nu le discut. Eu, Gabriel Oprea, militez întotdeauna pentru întărirea justiției", a zis liderul UNPR.

"Victor Ponta are o guvernare de dus mai departe. Nu cred că o criză este benefică pentru România. Un om este vinovat sau nevinovat printr-o hotărâre definitivă și irevocabilă a instanței. Sunt oameni care își dau demisia într-o secundă. Eu mi-am cam dat demisia de mai multe ori până când mi-a zis cineva: nu îți mai da demisia într-una. Victor Ponta îmi este prieten. Este dreptul lui Victor Ponta de a-și da sau nu demisia", a zis Gabriel Oprea la Pro TV.

"Nu este ușor nici pentru imaginea României. În același timp, milităm pentru întărirea statului român. Consider că este un premier bun, poate deveni și mai bun", a mai spus liderul UNPR.

VEZI ȘI: Klaus Iohannis-Gabriel Oprea (UNPR), întâlnire față-n față, la Palatul Cotroceni. Președintele UNPR, detalii din culise

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel