Gabriel Oprea, la limită. Intervenție tulburătoare la Antena 3

În timp ce oamenii protestau în stradă în numele polițistului Bogdan Gigină, fostul ministru de Interne Gabriel Oprea a intrat, în direct, la Antena 3, pentru o scurtă declarație. 

”Este un moment foarte greu, dar cred că e important să fac următoarea precizare: niciodată, dar niciodată nu am stabilit eu ora. Întotdeauna am stabilit cât facem până la obiectiv și mi se spunea 10 minute-15 minute. E foarte complicat, dar acesta este adevărul. Mă doare sufletul pentru pentru că am fost un om care am luptat pentru drepturile poliţiştilor, jandarmilor, în special pentru sistemul de securitate națională. Mă doare inima că trebuie să intervin într-o mare tragedie pentru care nu sunt vinovat. Nu pot să fiu vinovat stând pe bancheta din spate, cu tot respectul. Din moment ce în urma cercetărilor făcute de procuratură, mașina polițiștilor avea viteza legală, mașina mea avea viteza legală, cum puteam să cer să ne grăbim, nu era niciun motiv, dar niciodată nu am cerut să ne grăbim. Nici eu nu vreau să mă simt hărțuit, am fost un om care a muncit. Vreau ca adevărul să iasă la lumină cât mai urgent. Nu sunt vinovat sub nicio formă”, a spus Gabriel Oprea, la Antena 3. 

Și fiul lui Gabriel Oprea a scris un mesaj dureros pe Facebook. El a precizat că mama sa a ajuns la spital din cauza întregii situații. 

VEZI ȘI: Fiul lui Gabriel Oprea își strigă durerea: "NU MAI SUPORT"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel