Gabriel Oprea amenință cu ieșirea de la guvernare dacă se modifică pe furiș Codul Penal

Gabriel Oprea a anunţat că UNPR se va retrage din coaliţia de guvernare dacă PSD va modifica pe ascuns Codul Penal în Parlament.

Liderul UNPR a spus că i-a transmis lui Victor Ponta, dar şi celorlalţi colegi din coaliţia de guvernare, că "în momentul în care lucrează unii pe furiş la modificarea Codului Penal" în Parlament sau se doreşte "dărâmarea statului român", partidul pe care îl conduce va pleca de la putere.

"Dacă, cumva, coaliția va încerca să dărâme ceva din statul de drept îi părăsim. Nu sunt de acord cu modificările la Codul penal. (...) Nu votăm așa ceva. Și, în momentul acela, UNPR are o problemă cu actuala Coaliție. I-am spus-o şi lui Victor Ponta, le-am spus-o şi colegilor de Coaliţie. În momentul în care constatăm că se lucrează, de exemplu, la Codul acela Penal - unii, pe furiş, vor să-l modifice - sau se doreşte un atac asupra statului român, pe noi de pierd de parteneri", a zis Gabriel Oprea la Pro TV.

În acest moment, în Camera Deputaţilor sunt 20 de proiecte legislative de modificare a Codului Penal şi de Procedură Penală.

VEZI ȘI: Gabriel Oprea dezvăluie ce a discutat cu Vasile Blaga. "Eu am principii"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel