G4Media, nou fake news: ministrul Daea a înjurat un protestatar

Daea
Daea

Mihai Fifor (PSD) a calificat drept „grosolan” fake news-ul cu privire la Petre Daea, după ce joi a luat amploare știrea potrivit căreia ministrul Agriculturii ar fi înjurat un om care l-a amenințat că va ajunge lângă Liviu Dragnea. Știrea, difuzată inițial de Digi FM, a fost ulterior preluată de câteva publicații online.

Inițial, a fost difuzată știrea conform căreia Petre Daea ar fi jignit o persoană. În cele din urmă, s-a dovedit că vocea aparține altei persoane. În urma verificărilor, a scris ulterior Digi FM, „se confirmă că vocea a fost înregistrată înaintea începerii Conferinţei Judeţene a Organizaţiei PSD Mehedinţi, dar nu îi aparține ministrului Petre Daea, așa cum a fost precizat inițial”.

„Nu poți să te joci cu numele unui coleg, membru în Guvern. Nu poți să te joci cu reputația unui coleg de-al nostru și să-l pui în astfel de ipostaze", a comentat Mihai Fifor, joi, la o conferință de presă.

Până a fi făcută erata, fake news-ul a fost preluat de câteva publicații online. 

G4Media.ro a preluat articolul inițial al Digi FM, făcând ulterior o rectificare: „nu ministrul Petre Daea a jignit protestatarul, ci un alt personaj prezent la fața locului”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel