EXCLUSIV  FURTUNĂ. Ion Mocioalcă, momente dramatice

Ion Mocioalca
Ion Mocioalca

Ion Mocioalcă, deputat de Caraș-Severin, a trecut prin clipe dramatice în cursul zilei de duminică.

O furtună puternică s-a produs, duminică, 17 septembrie, şi în Reşiţa. Într-o declaraţie pentru DC News, Ion Mocioalcă a spus că „a fost o furtună puternică. Acum vremea s-a mai potolit". Din păcate, furtuna a luat acoperişul casei sale.

Ion Mocioalcă se află acum la aeroport, dorind să ajungă în Bucureşti. Însă aşteaptă să vadă dacă se reiau cursele spre Capitală.

[citeste si]

În acest context, amintim că, având în vedere avertizările de cod galben și cod portocaliu de vijelii și vânt puternic, reprezentanții IGSU recomandă cetățenilor ca pe timpul manifestării fenomenelor să se adăpostească în locuințe sau alte spații care le asigură protecția și să deconecteze aparatura casnică. De asemenea, pentru limitarea posibilelor pagube generate de vântul puternic, parcarea autoturismelor se va realiza în zone ferite, la distanță față de copaci sau stâlpi de electricitate.

Potrivit meteorologilor, în județele Hunedoara și Caraș-Severin, în zona de munte a județelor Bihor și Timiș, și în localități din județul Timiș se vor semnala intensificări ale vântului, care vor depăși la rafală 90 km/h și care trecător pot lua aspect de vijelie, frecvente descărcări electrice, averse de ploaie care vor cumula izolat 15-20 l/mp, izolat grindină.

ANM avertizează că sistemul noros se deplasează rapid de la Sud-Vest către Nord-Est.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel