Furtuna Gareth. Vreme severă în Marea Britanie

Serviciul meteorologic irlandez Met Éireann a numit furtuna Gareth ca un satelit terifiant care înconjoară Marea Britanie, transmite The Sun.

Este a treia furtună care a lovit Marea Britanie de la începutul anului, aducând cu ea avertismente de vânt foarte puternic și cantități însemnate de zăpadă. De marți de la ora 15, Irlanda de Nord urmează să fie supusă primului avertisment privind vântul, care durează până miercuri la prânz.

Restul Angliei și Țării Galilor vor simți furia lui Gareth de marți de la ora 21:00 până miercuri la ora 15:00, cu vânturi puternice din nord-vest.

 (w670)

Biroul Met a avertizat că se vor înregistra valuri înalte de 5-10 metri iar pericolele ar putea apărea la tot pasul din pricina vântului foarte puternic care ar putea angrena bucăți din acoperișuri, panouri publicitare, copaci sau alte obiecte neancorate. De asemenea, în privința transporturilor se întârzieri și anulări de curse atât aeriene cât și feroviare.

Se așteaptă ploi abundente și au fost emise alerte de inundații în întreaga țară, inclusiv Cambridgeshire, Leicestershire, Derbyshire și Somerset.

Vezi și: Copii înarmați cu un cuțit. Sunt cu sutele

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel