Furt bijuterii, Ritz. Valoare uriașă. Victima: O prinţesă saudită

O prinţesă saudită susţine că i-au fost furate bijuterii de 800 000 de euro din apartamentul de la Ritz.

O prinţesă saudită a raportat furtul unor bijuterii în valoare de 800 000 de euro (930.000 de dolari) din apartamentul său de la Hotel Ritz din Paris, a declarat luni o sursă din cadrul poliţiei, citată de Reuters.   Femeia, al cărei nume nu a fost făcut public, a declarat că bijuteriile ar fi fost furate vineri după-amiază, însă, potrivit sursei citate, nu există semne că în cameră s-ar fi pătruns prin efracţie. Prinţesa a declarat procurorilor că bijuteriile nu se aflau în seiful apartamentului.

Un purtător de cuvânt al Ritz a refuzat să comenteze pe marginea acestui caz. Dacă va fi confirmat, acest furt va fi al doilea jaf care are loc la acest hotel faimos din Place Vendôme anul acesta. În ianuarie, hoţi înarmaţi cu topoare au pătruns în holul de la Ritz furând bijuterii în valoare de mai multe milioane de dolari din vitrinele în care erau expuse.

Furturi în serie

Poliţia a reuşit să prindă trei dintre aceştia în incintă, în timp ce alţi doi care reuşiseră să fugă pe un scuter au abandonat în cele din urmă valoroasa încărcătură. Toate bijuteriile au fost într-un final recuperate. Furturile comise de persoane înarmate nu sunt neobişnuite în zonă, cunoscută pentru zecile sale buticuri de lux şi magazine de bijuterii.

În decembrie 2017, un bărbat a reuşit să sustragă două diamante şi două inele în valoare de 5,5 milioane de euro dintr-un magazin de bijuterii şi să le înlocuiască cu falsuri ieftine.

De asemenea, în octombrie 2016, starul de reality-show Kim Kardashian a fost victima a unui jaf la 10 minute de mers pe jos de Ritz, fiindu-i furate bijuterii în valoare de milioane de dolari.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel