FLAGRANT. Funcţionar public reţinut pentru luare de mită

Un funcționar public a fost reținut pentru luare de mită. Acesta obținea diferite sume de bani pentru a facilita urgentarea înmatriculării autoturismelor.

În baza ordonanţei de delegare emise de procurorul de caz, ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie - Serviciul Judeţean Anticorupţie Hunedoara, au prins în flagrant un funcţionar public din cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Hunedoara, în timp ce primea o sumă de bani cu titlu de mită.

În fapt, în perioada decembrie 2018 - martie 2019, suspecta, în calitate de agent de poliţie în cadrul instituţiei menţionate a primit, în legătură cu exercitarea atribuţiilor de serviciu, diferite sume de bani cuprinse între 150 şi 500 lei, pentru a facilita urgentarea înmatriculării autoturismelor.

În cursul zilei de ieri, suspecta a fost condusă la Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara în baza mandatului de aducere, unde a fost audiată, împreună cu alţi martori, iar procurorul de caz a dispus măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore. Aceasta este cercetată pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită în formă continuată.

Vezi și:

GRIPĂ. Bilanțul persoanelor decedate din cauza virusului

Simulare Evaluare Națională. CNEE își cere scuze pentru eroare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel