Fructul oprit sezonul 2 episodul 2. Video

Fructul oprit
Fructul oprit

Fructul oprit. Noul sezon „Fructul oprit" continuă, în această seara, de la ora 20.00, la Antena 1, cu un episod din care nu vor lipsi momentele emoționante, suspansul, iubirea și drama. 

Fructul oprit. Sonia se apropie tot mai mult de trecutul ei și începe să descopere lucruri importante. Unul dintre ele este legat de paternitatea copilului ei, Victor.

Fructul oprit. Întâlnirea cu persoanele care au jucat un rol esențial în viața ei și timpul petrecut în casa Caragea o ajută pe Sonia (Michaela Prosan) să mai deschidă un sertar și să își amintească tot mai mult din trecutul ei. Vârsta copilului ei – Victor (Călin Popescu) este un aspect care începe să le dea de gândit celor din jur. "Are cinci ani și două luni. Ăsta nu este plodul lui taică-său!", spune Lina Boască (Adriana Trandafir), convinsă fiind că Adrian (Bogdan Albulescu) nu este tatăl micuțului.

Fructul oprit. Și Roxana (Carmen Tănase) încearcă să afle mai multe lucruri de la Sonia, dorind să găsească o variantă care să le avantajeze . "Copilul ăla nu trebuie să știe cine e tatăl lui?", reacționează ea.

VEZI ȘI: Fructul oprit episod 2: Cine e tatăl copilului Soniei


Fructul oprit. Liniștea a dispărut casa Caragea odată cu apariția Soniei, motiv pentru care Ana (Cristina Ciobănașu) o cheamă pe aceasta, dar și pe Adrian și Alex (Petru Păun) la o discuție importantă. „Sonia, de când ai revenit în casa asta, viața noastră a luat-o iar razna! Și eu, sincer, nu vreau să mai trăiesc ce am trăit acum șase ani. Așa că pentru liniștea copiilor noștri, vreau să plecați azi din casa tatălui meu!", le cere ea. În cadrul întâlnirii iese la iveală răspunsul referitor la paternitatea lui Victor, pe care telespectatorii Antenei 1 îl pot afla, diseară, de la 20.00.

Fructul oprit. Tot în cadrul episodului 2 din noul sezon al serialului, din această seară, Petru Caragea (Bogdan Iancu) ajunge la poliție, iar Ana descoperă cât de mult s-a schimbat fratele său în anii pe care i-a petrecut departe de ea.

Fructul oprit. „Ai comis o infracțiune și riști să faci pușcărie", îi spune polițistul. Ce plănuiește să facă Petru împreună cu cei doi prieteni ai lui, Fane (Emanuel Baroc) și Suedezu (Gabriel Ciocan), cum îi va influența pe Sonia și Adrian lucrurile care ies la iveală din trecutul ei, dar și cum va evolua relația dintre Sonia și Alex, acestea sunt doar câteva dintre momentele care pot fi urmărite în episodul din această seară.

Fructul oprit. Noul sezon „Fructul oprit" se vede, în fiecare zi de miercuri, de la ora 20.00, la Antena 1.

Serialul poate fi urmărit live pe Antenaplay, dar și în direct pe Antena 1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel