Fructul oprit episod 2: Cine e tatăl copilului Soniei

Fructul oprit episod 2: Telespectatorii Antena 1 au aflat, în episodul doi al serialului Fructul oprit, cine este tatăl copilului Soniei.

Fructul oprit episod 2: Sonia s-a apropiat tot mai mult de trecutul ei și a început să descopere lucruri importante. Unul dintre ele este legat de paternitatea copilului ei, Victor. Tatăl micuțului este Alex.

Fructul oprit episod 2: Întâlnirea cu persoanele care au jucat un rol esențial în viața ei și timpul petrecut în casa Caragea au ajutat-o pe Sonia (Michaela Prosan) să mai deschidă un sertar și să își amintească tot mai mult din trecutul ei. Vârsta copilului ei – Victor (Călin Popescu) a fost un aspect care le-a dat de gândit celor din jur. "Are cinci ani și două luni. Ăsta nu este plodul lui taică-său!", a spus Lina Boască (Adriana Trandafir), convinsă fiind că Adrian (Bogdan Albulescu) nu este tatăl micuțului.

Fructul oprit episod 2: Tot în cadrul episodului 2 din noul sezon al serialului, de miercuri seară, Petru Caragea (Bogdan Iancu) a ajuns la poliție, iar Ana a descoperit cât de mult s-a schimbat fratele său în anii pe care i-a petrecut departe de ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel