Fructul oprit sezonul 2 episod 1 video. Momente tari

Fructul oprit, sezonul 2
Fructul oprit, sezonul 2

Fructul oprit sezonul 2 episod 1 video. Fructul oprit, sezonul 2, episodul 1, a debutat miercuri seară, 29 august, la Antena 1. Vezi cele mai tari momente video din primul episod!

Fructul oprit sezonul 2 episod 1 video. Fructul oprit a revenit, miercuri seară, la Antena 1, cu un nou sezon plin de surprize, suspans, iubire și dramă, dar și cu o distribuție formată din actori talentați și iubiți de publicul român!

Fructul oprit sezonul 2 episod 1 video. Acțiunea este plasată după aproape șase ani de la finalul primului sezon, iar telespectatorii vor regăsi personajele preferate schimbate, dar și personaje noi. Primul episod, ale cărui filmări s-au desfășurat în Pietroșița (județul Dâmbovița), București și Snagov, prezintă întoarcerea Soniei (Michaela Prosan) în casa Caragea. Aceasta îi lase pe toți fără cuvinte, când își face apariția în toiul petrecerii organizate cu prilejul aniversării de cinci ani a Marei (interpretată de Maria Nicole), fetița Anei Caragea (Cristina Ciobănașu).

Fructul oprit sezonul 2 episod 1 video. Produs de Ruxandra Ion, sezonul 2 are la bază un scenariu realizat de Radu Grigore și Simona Macovei, iar regia este semnată de Ruxandra Ion, Cătălin Bugean și Radu Grigore. Din echipa de producţie a serialului mai face parte şi Cătălin Simioană - director de imagine.

Fructul oprit sezonul 2 episod 1 video. Actorii Maia Morgenstern, Bogdan Stanoevici, Ioana Blaj, Bogdan Iancu, dar și copiii talentați Maria Nicole, Victor și Călin Popescu s-au alăturat distribuției serialului și vor putea fi urmăriți în continuarea poveștii producției.

Fructul oprit sezonul 2 episod 1 video. În această toamnă, "Fructul oprit" se vede în fiecare zi de miercuri, de la ora 20.00, la Antena 1!

VEZI ȘI: Fructul oprit sezonul 2 episodul 1. Cine a murit, răsturnare de situație

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel