Fructul oprit sezonul 2 episodul 1. Cine a murit, răsturnare de situație

Fructul oprit sezonul 2 episodul 1.
Fructul oprit sezonul 2 episodul 1.

Fructul oprit sezonul 2 episodul 1. Fructul oprit, sezonul 2, a debutat miercuri, 29 august, cu surprize la care nimeni nu s-ar fi așteptat. 

Fructul oprit sezonul 2 episodul 1. Deși telespectatorii credeau că Ioan (Vlad Gherman) a murit și nu îl vom mai revedea în sezonul doi, iată că au avut parte de o răsturnare de situație. Tudor Caragea (Adrian Titieni) a fost împușcat de Dan Lăzărescu (Doru Ana), tatăl lui Mihai. Așadar, pe Adrian Titieni nu îl vom mai revedea în sezonul doi. Dan Lăzărescu a ieșit din închisoare, după cinci ani, și locuiește cu fiul său.

Fructul oprit sezonul 2 episodul 1. Alex (Petru Păun) are o relație, în secret, cu Iza (Ioana Blaj), o femeie independentă, axată pe partea profesională, care pune cariera mai presus de sentimente. 

(w670)

Fructul oprit sezonul 2 episodul 1. Sonia (Michaela Prosan) a suferit un accident în urma căruia s-a confruntat cu amnezie. Ușor-ușor, revenind în casa familiei Caragea, și-a amintit și de Tudor, dar și de Alex. Toată lumea o credea moartă, însă ea a născut, departe, și s-a căsătorit cu iubitul ei din studenție. A revenit în viața familiei Caragea dintr-o întâmplare. Începuse să-și amintească frânturi din trecut și astfel a ajuns la poarta fostului ei soț. Acolo a fost întâmpinată de... fiica Anei și a lui Alex care s-a atașat imediat de ea fără să știe cine este, de fapt. A luat-o de mână și i-a spus mamei sale, Ana, că are doar o dorință de ziua ei: ca ”prințesa”, adică Sonia, să nu mai plece niciodată de lângă ei. Acțiunea se desfășura sub privirea uimită a lui Alex. În cele din urmă, la petrecere a ajuns și mama Soniei care a fost pe punctul de a leșina văzând că fata ei trăiește.

Fructul oprit sezonul 2 episodul 1. Ioan este un prosper om de afaceri care a revenit din Dubai pentru a salva afacerea Anei (Cristina Ciobănașu). După moartea lui Tudor Caragea, Alex a fost cel care s-a ocupat de tot, dar rezultatele au fost dezastruoase. Ana abia se descurcă cu banii, iar familia de olteni (Adriana Trandafir - Lina Boască și Marian Râlea - Vasile „Sile" Boască) trăiește de azi pe mâine. "Acum că firma nu mai are nici un contract, din ce o să plătească salariile oamenilor? Casa asta din ce o să o țin?", se întreaba Ana, copleșită de problemele financiare cu care se confrunta familia ei, până ce s-a gândit să apeleze la Ioan.

(w670) Frucul Opr

Fructul oprit sezonul 2 episodul 1. Marius Cristescu (Bogdan Stanoevici), un Monte Cristo al acestor timpuri, un om care a trăit foarte multe lucruri, nu neapărat bune, și care și-a construit cea de-a doua parte a vieții cu un scop foarte precis, s-a întors din închisoare și este decis să se răzbune pe cei care l-au băgat după gratii. El s-a aliat cu Roxana Baicu Popovici (Carmen Tănase), mama Soniei și Silviei, ea fiind singura care a crezut în nevinovăția lui. Silvia (Alina Pușcaș) s-a despărțit de Mihai Lăzărescu și a căzut în patima alcoolului.

Fructul oprit sezonul 2 episodul 1. Helen Descamps (Alina Chivulescu), dădaca, pentru a scăpa de sentimentul de vină pentru că a ținut secret relația dintre Sonia și Alex a decis să o mintă pe Ana și îi spună că s-a mutat definitiv la Paris, deși se află în București. Mircea Adam (Mihai Călin) este singurul care știe secretul lui Helen.

Fructul oprit sezonul 2 episodul 1. Episodul 1 din sezonul 2 s-a încheiat cu un sărut al Soniei cu Alex, acesta din urmă fiind copleșit de faptul că femeia iubită este alături de el, când toată lumea o credea moartă. Ce se va întâmpla mai departe vedem în episodul 2 din acest sezon.

(w670) Fructul op

Fructul oprit sezonul 2 episodul 1. Produs de Ruxandra Ion, sezonul 2 are la bază un scenariu realizat de Radu Grigore și Simona Macovei, iar regia este semnată de Ruxandra Ion, Cătălin Bugean și Radu Grigore. Din echipa de producţie a serialului mai face parte şi Cătălin Simioană - director de imagine.

Fructul oprit sezonul 2 episodul 1. Actorii Maia Morgenstern, Bogdan Stanoevici, Ioana Blaj, Bogdan Iancu, dar și copiii talentați Maria Nicole, Victor și Călin Popescu s-au alăturat distribuției serialului și vor putea fi urmăriți în continuarea poveștii producției.

Fructul oprit sezonul 2 episodul 1. În această toamnă, "Fructul oprit" se vede în fiecare zi de miercuri, de la ora 20.00, la Antena 1!

Vezi și: Fructul oprit sezonul 2 episod 1 video. Momente tari

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel