FRUCTUL OPRIT, 7 MARTIE, EPISODUL 8. Sonia și Alex, sărutări pătimașe

Cel de-al optulea episod al serialului "Fructului oprit", pe care Antena 1 îl va difuza în această seară, de la ora 20.00, aduce în fața telespectatorilor imagini spectaculoase filmate în Istanbul și îi surprinde pe Sonia Caragea și Alex Iova în ipostaze interzise.

FRUCTUL OPRIT 7 MARTIE Primele apropieri, primele momente intime, primele sărutări pătimașe între Sonia (Michaela Prosan) și Alex (Petru Păun) vor putea fi urmărite de fanii serialului "Fructul oprit", astăzi, de la ora 20.00.

Diagonisticată cu cancer mamar, Sonia trece prin clipe dificile, fiind nevoită să facă o alegere grea, între a rămâne în țară pentru a-I fi alături mamei sale - internată în spital și să meargă în Turcia – pentru a se opera. La sfatul medicilor, aceasta pleacă în Turcia, iar Alex îi este și de această dată alături.

FRUCTUL OPRIT, EPISODUL 8, 7 MARTIE În Istanbul, ei profită de o seară liberă și pleacă la o plimbare cu vaporul. Timpul petrecut împreună îi apropie pe cei doi, iar Alex îi face Soniei o mărturisire importantă.
"Tu ești o femeie frumoasă, ăsta este adevărul! Dar, vezi tu, zilele astea petrecute alături de tine m-au făcut să văd dincolo de asta."

Îngrozită de operația prin care trebuie să treacă, Sonia este cu moralul la pământ.

"Este ultima oară când un bărbat mă vede ca pe o femeie.", spune ea.

"Sonia, nimic pe lumea asta nu te poate face mai puțin femeie! Sufletul nu ți-l poate tăia nici un doctor!", o încurajează Alex.

FRUCTUL OPRIT 7 MARTIE ONLINE În camera de hotel, cei doi își dau frâu liber trăirilor și se apropie și mai mult. Telespectatorii Antenei 1 vor putea urmări în cel de-al optulea episod al serialului "Fructul oprit", din această seară, de la ora 20.00, primele ipostaze interzise dintre cei doi, dar și ce se va întâmpla cu Roxana Baicu Popovici (Carmen Tănase) după accidentul rutier pe care l-a suferit.

Momente pline de suspans și de emoție în serialul produs și regizat de Ruxandra Ion - "Fructul oprit", în fiecare zi de miercuri, de la ora 20.00, la Antena 1.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel