FOTO. Noul BMW X4 va fi prezentat oficial la Salonul Auto de la Geneva

Noul BMW X4 va fi prezentat în premieră, la Salonul Auto de la Geneva, care se va desfășura în perioada 8-18 martie 2018.

Noul BMW X4 impresionează prin dimensiunile mult mai generoase, motorizările și dotările de ultimă generație, dar și design exterior care accentuează imaginea sportivă a automobilului, respectiv o ambianţă premium a interiorului. Modelul va urma să intre pe piață de la jumătatea anului. 

 

Interior

Materialele deosebite, calitatea construcţiei precise şi detaliile lucrate cu meticulozitate au stabilit tonul caracterului premium actualizat al noului BMW X4. Suprafeţele panoului de bord şi ale panourilor uşilor se îmbină uşor unele în celelalte, în timp ce logo-urile X gravate pe suprafeţele electroplacate ale uşilor oferă detalii atractive.

 

Motorizare

Se vor putea alege dintre cele trei motorizări pe benzină şi patru variante diesel disponibile de la lansarea noului BMW X4 sau imediat după aceea. Vârful portofoliului este reprezentat de două modele BMW M Performance.

Motorul pe benzină, cu şase cilindri dispuşi în linie, de sub capota BMW X4 M40i oferă o putere maximă de 265 kW/360 CP.

BMW X4 M40d este propulsat de un motor diesel cu şase cilindri dispuşi în linie, care dezvoltă 240 kW/326 CP.

Şi BMW X4 xDrive30d este echipat tot cu un motor diesel cu şase cilindri dispuşi în linie, care de această dată oferă 195 kW/265 CP.

Tehnologie

Sistemul de afişare şi operare iDrive ale noului BMW X4 include un monitor de control independent, care este disponibil opţional în versiune de de 26,04 cm

Pachetul de siguranţă Driving Assistant Plus include noua generaţie a tempomatului activ cu funcţie Stop & Go, asistentul de direcţie şi menţinere a benzii, Lane Keeping Assistant cu protecţie activă la coliziune laterală şi sistemele de avertizare la trafic transversal şi la intersecţii. Noua facilitate Parking Assistant Plus cuprinde şi funcţiile Top View, Panorama View şi 3D View.

Citește continuarea pe Auto Bild.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel