Fotbalul românesc nu scapă de datorii. Petrolul Ploieşti, liderul din Liga 2, NU ARE BANI: Nu putem continua aşa...

Facebook Petrolul Ploiesti
Facebook Petrolul Ploiesti

Sunt mari probleme financiare la Petrolul Ploieşti, principala favorită la promovarea directă în Liga 1. Dacă la finalul acestui sezon, Academica Clinceni şi Gaz Metan Mediaş vor fi retrogradare din cauza datoriilor acumulate, sezonul viitor am putea avea un nou caz nefericit în campionat. 

Petrolul Ploieşti a remizat cu FC Hermanstadt în Liga 2, şi păstrează fotoliul de lider al campionatului. Preşedintele clubului a făcut, însă, un anunţ trist. Echipa nu mai are bani! 

"Mă așteptam la un meci dificil, e foarte bine că am obținut un rezultate de egalitate. După aspectul jocului, cred că este un rezultat echitabil. Cred că putem atinge obiectivul pe care ni l-am propus.

Situația financiară este foarte grea. Din păcate, nu am primit feedback-ul pe care îl așteptam, când echipa era pe val. Am supraviețuit datorită unor împrumuturi, datorită înțelegerii jucătorilor. Părerea mea e că nu se poate merge așa, nu mai putem continua.

Sunt discuții cu anumiți sponsori puternici, care pot susține activitatea și pot ține echipa în prima ligă. Sunt sigur că, în momentul promovării, lucrurile se vor finaliza. Doar din punct de vedere administrativ am primit sprijinul primăriei, din punct de vedere financiar nu. Nu am depus un proiect pe această temă, dar sunt convins că primăria poate contribui financiar pe viitor.

Au mai intrat sume din sponsorizări. Fac un apel către suporterii Petrolului. Avem toate condițiile pentru a putea accede în Liga 1, iar Petrolul este un brand. Le mulțumesc jucătorilor, am găsit înțelegere cu amânarea plății salariilor și a primelor.

Acest club merită să fie în Liga 1, sper să rezolvăm problemele în 2-3-4 zile și să discutăm cu cărțile pe masă după promovarea în Liga 1. Cred că putem avea un buget de aproximativ 4-5 milioane de euro în Liga 1", a spus Costel Lazăr, la emisiunea Digi Sport Special.

Mediaş şi Clinceni, depunctate masiv din cauza datoriilor 

Cluburile Gaz Metan Mediaş şi Academica Clinceni au fost depunctate din nou de Comisia de Disciplină din cadrul Federaţiei Române de Fotbal (FRF) din cauza datoriilor neachitate, în urma deciziilor luate în şedinţa de miercuri, potrivit site-ului LPF.

Astfel, Gaz Metan a pierdut încă patru puncte şi a ajuns la penalizări cumulate de 64 de puncte în acest campionat.

Medieşenii au fost sancţionaţi cu 2 puncte pentru nepunerea în executare a deciziei Tribunalului de Arbitraj Sportiv în cazul foştilor săi jucători Sergiu Cristian Popovici şi Alexandru Munteanu. În temeiul art. 85.1.b din RD, se sancţionează clubul CS Gaz Metan Mediaş cu măsura interzicerii dreptului de a transfera şi/sau legitima jucători în calitate de club cesionar şi cu scăderea a două puncte pentru perioada 16.04 - 30.04.2022. Termen 18.05.2022, se arată în hotărârea comisiei, conform Agerpres.

CITEŞTE MAI MULTE AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel