Fotbal: Vom avea o partidă dificilă cu Astra Giurgiu, spune antrenorul secund al echipei AFC Hermannstadt

Antrenorul secund al echipei de fotbal AFC Hermannstadt, Eugen Beza, spune că meciul din deplasare cu Astra Giurgiu, de luni, din etapa a 12-a a Ligii I, va fi unul dificil pentru formaţia sa, însă speră la un rezultat pozitiv. 

Ne aşteaptă un meci foarte important la Giurgiu, cu Astra. Se întâlnesc două echipe care nu traversează cea mai bună formă în ultima perioadă. După ultimele evenimente încercăm să ridicăm moralul băieţilor noştri, astfel încât să ne ridicăm la nivelul adversarilor. Va fi o partidă dificilă pentru că Astra pe teren propriu joacă foarte bine.

Au jucători de mare calitate individuală, dar după ultimele antrenamente jucătorii noştri au un tonus bun pentru competiţie. Am încredere că nu mergem degeaba la Giurgiu, a declarat Eugen Beza, conform unui comunicat remis vineri presei. În această săptămână, AFC Hermannstadt a numit un nou antrenor principal, după plecarea lui Costel Enache. Este vorba despre Eugen Neagoe, care va prelua echipa imediat după meciul cu Astra.

Am discutat cu dl. Neagoe chestiuni generale despre club şi despre echipă. Încercăm să-i facem acomodarea cât mai uşoară. Ne-am şi sfătuit în privinţa echipei şi am convingerea că aducerea dumnealui la Hermannstadt ne va fi benefică şi ne vom ridica în clasamentul Ligii I, a adăugat Beza.

La rândul său, fundaşul Raul Opruţ a menţionat că atmosfera este una bună în cadrul lotului. Atmosfera este una bună acum, chiar dacă am fost foarte supăraţi după eşecul cu FC Botoşani.

Am început să avem mai multă atitudine şi să ne pregătim mai bine. Sperăm să demonstrăm asta în meciul cu Astra Giurgiu. Avem nevoie de suporteri să ne fie alături şi în momentele bune şi în momentele mai puţin bune, a punctat acesta. Din formaţia sibiană vor lipsi Kevin Rimane, accidentat în meciul de Cupa României cu Chindia Târgovişte, dar şi Gabriel Debeljuh. Atacantul croat s-a accidentat la antrenamente şi se pare că va absenta minim două săptămâni.

De asemenea, Loren Niţă nu va face deplasarea pentru acest meci întrucât a fost convocat la echipa naţională a României U19 pentru un turneu de calificare şi se află deja în cantonamentul tricolorilor antrenaţi de Laurenţiu Roşu. Astra Giurgiu - AFC Hermannstadt va avea loc luni, 7 octombrie, ora 20:30, pe stadionul Marin Anastasovici din Giurgiu. După 11 etape ale Ligii 1, Astra Giurgiu este pe locul 7, cu 15 puncte, iar Hermannstadt ocupă poziţia a 12-a (antepenultima), cu 10 puncte, informează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel