CS Universitatea Craiova, cu un pas în finala Cupei României, după meciul cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu

CS Universitatea Craiova, cu un pas în finala Cupei României, după meciul cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu
CS Universitatea Craiova, cu un pas în finala Cupei României, după meciul cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu

Universitatea Craiova a făcut un pas mare spre finala Cupei României la fotbal, miercuri, după ce a învins formaţia de ligă secundă ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu cu scorul de 3-0 (1-0), pe teren propriu, în prima manşă a semifinalelor.

Universitatea s-a impus prin golurile marcate de Ovidiu Bic (9), Alexandru Tudorie (47) şi Matteo Fedele (85). Echipa antrenată de Marinos Ouzounidis a deschis scorul prin Ovidiu Bic (9), care a reluat cu latul din 6 metri, în urma cornerului executat de Dan Nistor.

Bogdan Vătăjelu (18) a şutat periculos din lovitură liberă de la 25 de metri, puţin peste poartă. Oaspeţii au avut o oportunitate în min. 38, prin Andrei Dragu, care a pătruns în careu şi a şutat de la 14 metri, pe lângă poartă.

Craiovenii au mai avut o ocazie până la pauză, dar portarul Roberto Bodea a respins şutul lui Alexandru Cîmpanu (39), însă Elvir Koljic nu a avut reacţie. În partea secundă, jucătorii introduşi de antrenorul grec al gazdelor au colaborat pentru celelalte două goluri ale Universităţii.

Spaniolul Juan Camara a centrat perfect pentru Alexandru Tudorie (47), care a îndeplinit o simplă formalitate, acelaşi mijlocaş iberic servindu-l bine pe elveţianul Matteo Fedele (85), care a înscris cu un şut plasat de la 17 metri.

Universitatea a mai avut o ocazie prin Paul Papp (67), dar portarul Bodea a reţinut mingea trimisă cu capul de fundaş, iar Tudorie a trimis pe lângă poartă la ultima fază a partidei (90+3). Manşa secundă va avea loc pe 12 mai, la Târgu Jiu. În cealaltă semifinală, Astra Giurgiu a învins-o pe Dinamo Bucureşti cu 1-0 în prima manşă.

Finala competiţiei va avea loc pe 22 mai. Universitatea Craiova - ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu 3-0 (1-0), Stadion Ion Oblemenco - Craiova Au marcat: Ovidiu Bic (9), Alexandru Tudorie (47), Matteo Fedele (85). Arbitru: Andrei Florin Chivulete (Bucureşti); arbitri asistenţi: Andrei Constantinescu (Bucureşti), Adrian Vornicu (Iaşi); arbitru de rezervă: Sorin Costreie (Buftea) Observatori: Cornel Sorescu (Piteşti) - CCA, Vlad Căluşer (Voiniceni/Mureş) - FRF. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel