Urmărește emisiunea live


Fotbal: Ştefan Radu s-ar putea despărţi de Lazio după 11 ani

Fotbalistul român Ştefan Radu s-ar putea despărţi după mai bine 11 ani de echipa Lazio, informează jurnalistul Gianluca Di Marzio şi site-ul tuttomercatoweb.com.

Lazio l-ar fi anunţat pe Radu că nu are garantat postul de titular. Fundaşul, ajuns la 32 de ani, a venit în ianuarie 2008 la Lazio, pentru care a jucat 348 de meciuri, câştigând de trei ori Cupa şi de două ori Supercupa Italiei. Radu şi-a prelungit recent contractul cu echipa din capitala Italiei, până în 2021, însă este foarte posibil ca Lazio să-l lase să plece gratis, dacă jucătorul va primi o ofertă potrivită.

Plecarea lui Radu ar avea loc în condiţiile în care antrenorul Simone Inzaghi şi conducerea clubului îşi propun întinerirea lotului. În trecut, Fenerbahce şi Milan şi-au arătat interesul pentru Radu. Nu este exclus ca fundaşul să se transfere la altă echipă, iar după ce va agăţa ghetele în cui să revină la Lazio ca să ocupe o funcţie în cadrul clubului, el având raporturi foarte bune cu şefii acestuia.

Radu ar putea avea un parcurs asemănător cu al lui Igli Tare, directorul sportiv al grupării laziale. În sezonul 2019-2019, Lazio a câştigat Cupa Italiei, asigurându-şi prezenţa în grupele Europa League. În campionat, echipa a ocupat locul 8, scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel