Fotbal - Liga Naţiunilor: Federaţia engleză a condamnat incidentele provocate de suporteri

Federaţia engleză de fotbal (FA) a condamnat incidentele provocate de mai mulţi suporteri în Portugalia, unde echipa antrenată de Gareth Southgate va întâlni joi Olanda în a doua semifinală a Ligii Naţiunilor, informează presa internaţională.

După cum s-a anunţat, doi fani englezi au fost arestaţi, miercuri seara, în centrul oraşului Porto, după un incident cu fanii portughezi care asistau la prima semifinală, Portugalia - Elveţia (3-1).

Într-un comunicat, Federaţia engleză s-a declarat "stânjenită" de comportamentul acestor suporteri. "Cei responsabili de aceste tulburări nu pot fi văzuţi ca adevăraţi suporteri ai Angliei şi nu sunt bine-veniţi în fotbal", a afirmat, printre altele, FA.

Cotidianul britanic The Guardian scrie că Anglia este "principalul exportator al huliganismului" începând din anii 1970. Ziarul estimează că poliţia portugheză ar fi putut aresta miercuri mai mulţi fani.

Semifinala Anglia - Olanda va avea loc joi la Guimaraes (nord). Aproximativ 9.000 de poliţişti portughezi au fost mobilizaţi pentru a asigura securitatea meciului şi pentru a încerca să evite ciocnirile între cei 15.000 de suporteri englezi şi aproximativ 5.000 de fani olandezi aşteptaţi la această partidă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel