Urmărește emisiunea live


Fotbal: Cicâldău, Universitatea Craiov: Honved e o echipă mai valoroasă decât Sabail

Fotbalistul echipei Universitatea Craiova, Alexandru Cicâldău, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că Honved Budapesta, adversara din turul al doilea preliminar al Europa League, este o formaţie mai valoroasă decât Sabail, cea pe care a întâlnit-o în precedentul tur. 

El se aşteaptă la un meci dificil, joi, în meciul din deplasare cu gruparea maghiară.

'Ne aşteaptă două meciuri foarte grele cu o echipă destul de puternică. Cel de mâine este foarte dificil ţinând cont că este în deplasare, dar sperăm să realizăm un rezultat favorabil nouă. Nu vreau să spun un anume rezultat. Trebuie să ne facem jocul nostru şi să obţinem un rezultat favorabil. Ei au o echipă mai valoroasă decât a celor de la Sabail, sunt mult mai puternici. Nu că ne temem, dar au echipă foarte bună şi trebuie să tratăm meciul aşa cum trebuie. Oricum, niciun meci nu seamănă cu celălalt', a spus Cicâldău. Întrebat dacă se gândeşte la calificarea în grupele Europa League, jucătorul a răspuns:

'Am trecut de un tur, acum urmează al doilea şi trebuie să îl tratăm cu seriozitate. Vom vedea după aceea dacă reuşim să mergem mai departe'. Echipa de fotbal Universitatea Craiova întâlneşte, joi, de la ora 19:55, pe Stadionul ETO Park din Gyor, formaţia maghiară Honved Budapesta, într-o partidă contând pentru prima manşă a turului al doilea preliminar al Europa League. Returul este programat la Craiova, pe 1 august.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel