Fotbal: Antrenorul Corneliu Papură crede că va continua la Universitatea Craiova şi în sezonul viitor

Antrenorul echipei de fotbal Universitatea Craiova, Corneliu Papură, a afirmat, joi, într-o conferinţă de presă, că partida cu Viitorul Constanţa nu este decisivă în ceea ce priveşte rămânerea sa la gruparea olteană şi crede că va continua activitatea în Bănie.

Întrebat dacă de rezultatul partidei cu Viitorul depinde dacă va continua sau nu la Universitatea Craiova, Papură a spus: 'Din punctul meu de vedere lucrurile sunt clare, preşedintele Consiliului de Administraţie a făcut o declaraţie şi cred că vom continua. Vom vedea. E un meci, jucăm pentru locul trei şi importantă ar fi o calificare în cupele europene. Important este să nu stăm la mâna Viitorului să câştige finala cupei pentru a ne califica.

Ar fi un lucru pozitiv pentru echipa noastră să ne calificăm trei ani la rând în preliminariile Europa League'. Referitor la viitorul sezon, Corneliu Papură, a afirmat că echipa are valoare să se bată la câştigarea titlului de campioană. 'Depinde de tragerea la sorţi dacă vom putea să ne calificăm în grupe. Mie nu îmi e teamă de un duel şi asta ne dorim toţi, o calificare în Liga Europa.

Din punctul meu de vedere cred că anul viitor ne putem bate la titlu. Cel puţin aşa văd eu, dacă imprimăm spiritul nostru ar fi ceva fantastic', a mai spus Corneliu Papură. Universitatea Craiova va întâlni sâmbătă, de la ora 21:00, pe teren propriu, formaţia Viitorul Constanţa, într-un meci din cadrul ultimei etape, a 10-a, a play-off-ului Ligii I. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel