Fanul lui Everton, închisoare pentru violențe cu un copil în brațe

Michael Fitzpatrick fanul everton
Michael Fitzpatrick fanul everton

Justiţia britanică l-a condamnat vineri la opt săptămâni de închisoare pe un fan al echipei de fotbal Everton, care a participat la violenţele din timpul unui meci din Europa League ţinându-şi copilul în braţe.

Michael Fitzpatrick a fost filmat ţinându-şi cu o mână băiatul în vârstă de trei şi încercând, cu cealaltă mână, să-l lovească pe Anthony Lopes, portarul lui Olympique Lyon, în timpul unui meci din Europa League, în luna octombrie. Suporterul a fost filmat când încerca să intervină după incidentele ce au avut loc între jucători la marginea terenului. Suporterul, care are 30 de ani, a pledat vinovat la acuzaţia de 'violenţă' la procesul său. El a spus că îi este 'ruşine' pentru comportamentul său şi s-a arătat îngrijorat că fosta sa prietenă va primi custodia copiilor. 

 Interdicție la meciuri, pe viață

Pedeapsa primită de Fitzpatrick este însoţită de interdicţia de a asista timp de şase ani la un meci de fotbal. Clubul Everton l-a sancţionat cu interdicţie pe viaţă de a intra pe stadionul său. Alţi doi suporteri sunt cercetaţi în legătură cu incidentele produse la acest meci. Callum McCready, în vârstă de 19 ani, a primit un avertisment. Daniel Herbert, în vârstă 30 de ani, a pledat nevinovat şi procesul său va avea loc în luna iunie, potrivit Agerpres. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel