Urmărește emisiunea live


Fostul primar al Bacăului, Romeo Stavarache, iese din închisoare

Romeo Stavarache, la un pas de eliberare condiționată
Romeo Stavarache, la un pas de eliberare condiționată

Romeo Stavarache, fostul primar al Bacăului, poate ieși din închisoare. Magistrații Tribunalului Vaslui au respins, joi, contestaţia DNA la decizia Judecătoriei Vaslui care prevedea faptul că Stavarache poate fi eliberat condiţionat.

Magistraţii Tribunalului Vaslui au respins joi contestaţia DNA în dosarul privind eliberarea condiţionaţă a lui Romeo Stavarache.

„S-a respins ca nefondată contestaţia formulată de DNA împotriva sentinţei penale (...), pronunțată de Judecătoria Vaslui, pe care o menţine", se arată în încheierea de şedinţă.

În iunie, magistrații Judecătoriei Vaslui au decis eliberarea condiționată a fostului primar al Bacăului, însă decizia nu era definitivă.

Romeo Stavarache a fost condamnat în noiembrie 2017 la 4 ani de închisoare pentru luare de mită. Acesta și-a ispășit pedeapsa în Penitenciarul Vaslui.

DNA dispusese, în iulie 2014, trimiterea în judecată a lui Romeo Stavarache pentru mai multe infracțiuni de luare de mită care ar fi fost comise în perioada 2008-2011, suma totală imputată edilului depășind 2,3 milioane de lei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel