Fosta Miss SUA, Cheslie Kryst, s-a sinucis. Ultimul mesaj - foto

Fosta Miss SUA în anul 2019, Cheslie Kryst, în vârstă de 30 de ani a murit.

Cheslie Kryst s-a aruncat de pe o clădire din Manhattan, potrivit Departamentului de Poliție din New York. În ziua sinuciderii sale, Cheslie Kryst a postat un mesaj înfiorător pe rețelele de socializare.

Ultimul mesaj postat de Cheslie Kryst, pe pagina sa de Instagram

Cheslie Kryst a postat o fotografie cu ea înainte de a se sinucide, alăturând mesajul: 'Fie ca această zi să vă aducă odihnă și pace'.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Cheslie Kryst, JD, MBA (@chesliekryst)

'Cu enormă durere, anunțăm moartea iubitei noastre Cheslie. Lumina ei mare a fost una care i-a inspirat pe mulți oameni din întreaga lume. Îi păsa, iubea, râdea și strălucea', a spus familia lui Cheslie, într-o declarație pentru publicația Insider.

'Inimile noastre sunt frânte. Cheslie nu a fost doar o parte importantă a spectacolului nostru, ea a fost parte a familiei noastre. Cele mai profunde condoleanțe familiei și prietenilor ei.', a transmis postul Extra TV în cadrul căruia Cheslie avea o emisiune. Kryst a fost și un avocat care a dorit reformarea sistemului de justiție al SUA.

Citește și Fenomen periculos. O vedetă de pe TikTok și-a anunțat moartea pe rețeaua de socializare 

Dee, o cunoscută adolescentă de pe platforma TikTok, în vârstă de 18 ani, și-a pus capăt zilelor și a făcut anunțul chiar pe rețeaua de socializare. Fata a postat un clip video cu puțin timp înainte de a se sinucide, scrie Daily Star.  'Oh, ok. Știu că sunt enervantă, dar este ultima mea postare.', spunea fata în filmare.

Potrivit autorităților, tânăra din statul Louisiana s-a spânzurat.  Ea avea 1,4 milioane de urmăritori pe TikTok, iar fanii săi au rămas șocați atunci când au aflat că ea și-a pus capăt zilelor. Zeci de persoane au postat la rândul lor filmulețe pe TikTok în care își exprimau regretul. Moartea tinerei a fost confirmată și de către părinții săi care au spus că aceasta s-a spânzurat.

'Inima mea e frântă. Nu-mi vine să cred că nu mai ești. Aștept să spui că a fost o farsă, dar nu este. Aș vrea să mor în locul tău, îngerul meu.', a scris mama fetei într-o postare pe Facebook.

Momentan nu se cunoaște de ce tânăra a recurs la un asemenea gest. În ultima vreme tot mai mulți tineri își anunță intenția de a-și încheia socotelile cu viața pe rețelele de socializare, iar acest lucru devine un fenomen periculos. Vezi articolul inițial aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel