O vedetă de pe TikTok și-a anunțat moartea pe rețeaua de socializare. Ce le-a spus urmăritorilor înainte de a se sinucide

Foto cu caracter ilustrativ Pexels
Foto cu caracter ilustrativ Pexels

O vedetă de pe TikTok a avut parte de un sfârșit tragic. Fata în vârstă de 18 ani s-a sinucis.

Dee, o cunoscută adolescentă de pe platforma TikTok, în vârstă de 18 ani, și-a pus capăt zilelor și a făcut anunțul chiar pe rețeaua de socializare. Fata a postat un clip video cu puțin timp înainte de a se sinucide, scrie Daily Star.  "Oh, ok. Știu că sunt enervantă, dar este ultima mea postare.", spunea fata în filmare.

Potrivit autorităților, tânăra din statul Louisiana s-a spânzurat.  Ea avea 1,4 milioane de urmăritori pe TikTok, iar fanii săi au rămas șocați atunci când au aflat că ea și-a pus capăt zilelor. Zeci de persoane au postat la rândul lor filmulețe pe TikTok în care își exprimau regretul. Moartea tinerei a fost confirmată și de către părinții săi care au spus că aceasta s-a spânzurat.

"Inima mea e frântă. Nu-mi vine să cred că nu mai ești. Aștept să spui că a fost o farsă, dar nu este. Aș vrea să mor în locul tău, îngerul meu.", a scris mama fetei într-o postare pe Facebook.

Momentan nu se cunoaște de ce tânăra a recurs la un asemenea gest. În ultima vreme tot mai mulți tineri își anunță intenția de a-și încheia socotelile cu viața pe rețelele de socializare, iar acest lucru devine un fenomen periculos. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel