Focuri de armă în Marsilia, loc unde este așteptat Valls

Bărbați cu cagule, înarmați cu puști Kalașnikov, au deschis focul asupra polițiștilor la Marsilia, loc unde premierul francez Manuel Valls efectuează luni o vizită.

Ziarul Le Parisien scrie că mai mulți martori au alertat poliția cu privire la prezența unor bărbați cu cagule și care ar fi tras în aer cu arme Kalașnikov.

La fața locului au fost trimise trupe de elită și se așteaptă sosirea unui elicopter, arată sursa citată.

Directorul departamentului local de siguranţă publică, Pierre-Marie Bournique, susţine că au fost descoperite urme de gloanţe la câţiva metri de un vehicul al Bac (Brigada de combatere a criminalităţii).

O creşă din cartier a fost evacuată, în timp ce elevii colegiului Henri Barnier şi ai şcolii primare Saint-Andre La Castellane au primit ordinul de a rămâne în interior până la ora 13.00 (14.00 ora României) cel puţin.

GIPN (Grupul de intervenţie al poliţiei naţionale) se deplasează la faţa locului pentru investigaţii. Un avocat din Marsilia, contactat de France TV Info, susţine că au fost instituite puncte de control.

Premierul Manuel Valls este aşteptat luni la Marsilia pentru a discuta despre scăderea delincvenţei în oraş şi în departamentul Bouches-du-Rhône.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel